Diskusia k téme 99,50 MHz Banská Bystrica
Takže mohlo by na nej vysielať rádio HIT FM, HORNET alebo GO DEEJAY. :-)
...nikdy by som nieco ako je Hardland Radio nerobil na FM vlny, je to cisto Internetove radio a ma svoje zameranie, ale to si ty zrejme nepochopil... ...myslim, ze to vsak vobec nevadi, lebo takych ludi ako si ty ani ako posluchaca nepotrebuje... ...ja som nepovedal, ze radio ONE je zle, len som naznacil, ze ma sklamalo ich vysielanie a hudobne zameranie, nic viac a ze by som na frekvencii 99,5 MHz kludne rad pocuval lacne, ale viac spravodajske a regionalne zamerane radijko pre Bansku Bystricu... ...tot vsio...
Aspon si sa mohol podpisat a nehodit si tu druhe nickname... To, ze radio one neznie ako lacna lokalka, ale ako celoploska je len lichotka. Navyse nikdy nebude v eteri radio hrajuci tazky rock prip. metal ako tvoj internetovy grc ze hardland radio slovakia, lebo to by si mohlo rovno zobrat lopatu a kopat si vlastny hrob:)
...asi by mohlo ist len o lokalne radio, lebo mam pocit, ze tam ide o pridelenie len slabeho vysielaca, podla mna by tam mohlo byt nieco vyslovene lokalne, cisto pre BB a velmi blizke okolie, lebo s radia ONE som viac nez sklamany, myslel som, ze pojde o lokalku, ale nejako sa s toho vyklula sice lokalka, ale horsia ako celoploska jemne melodie, akurat hraju inu muziku... ...kludne by na tejto frekvencii mohlo byt nejake City BB radio, alebo tak nieco...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň