Diskusia k téme Relacia..::BUMERANG: :.. na Exprese
Myslim, ze minimalne do konca skolskeho roka bude Bindo rano, pochybujem, ze by program menili v priebehu roka... to by musel Bindo prasknut vypoved o stol... Ranny zazrak v sobotu je somarina, hraju tam stale toto iste ako aj inokedy, chybaju stare hity
Som zvedavý ako dlho bude Bindo vysielať ráno a ako dlho pojde ten ranný zázrak v sobotu? Keby v exprese zapli trocha rozumom tak by to dali aspoň na iný vysielací čas a nie od 6h do 10h ked všetci spia.
cele to ide rapidne dole vodou... Neviem sice, ci by mali stiahnut Binda prec, ale Bumerang bola dobra relacia a co je dobre, musi predsa vzdy skoncit, niekto to uz tu podo mnou napisal, treba predsa presadit nekvalitny shit
Musím len súhlasiť s posledným príspevkom, Ďurovia by ale aj tak boli v Hemendexe lepší ako Binďo
To sa z bumerangom ozaj nedá porovnať Ďurovia sú vo vysielaní síce ale to ranné vysielanie je oproti bumerangu oničom Presne ako píše Palo bolo to o obsahu niečo čo človeka bavilo. Mne to príde ako keby ich pomali chystali ako náhradu za Binda keby ho chceli stiahnuť!
:) samozrejme, že si všímam aj obsah. Ve´D keby mi bol ľahostajný, tak si môžem rovno púšťať len CD či mp3.Rádio je síce pasívne médium, ale to neznamená že osah vysielania môže bať hociaký.
-alebo sa potom môžeme dožiť doby, že rádiá zaniknú, a budemesi len kupovať hud. nosiče a na nich bude okrem hudby aj kopec reklamy, ktorá sa nebude dať preskočiť ako na niektorých DVD. :)
Ok, beriem. Necakal som, ze v tejto dobe si este niekto vsima aj obsah, nie len hudbu...
PALO to vyjadril úplne presne. Dnes som chvíľu počúval ten ranný zázrak, ale na Bumerang to žiaľ nemalo. Ďakujeme chlapci, Bumerang bol super a bude mi chýbať...
akosi si nepochopil, že tam nešlo len o hudbu.....lebo naozaj staršiu hudbu hrajú aj iné stanice(npr.VIVA či BEST...),ale aj o moderátorov a hlavne o tie spomienky, archívne nahrávky a podobne. To bolo to hlavné, čo ľudí pritiahlo k rádiám. Takže aj ja nie som moc nadšený tým, že BUMERANG zrušili :(
Co bolo na tej relacii take super? Ved su tu radia, ktore hraju iba taku hudbu, tak si to pustite tam... V com je problem?
Tak a už dalšia pochovaná relácia ako je pravidlo Slovenskom éteri všetko čo je dobré zrušia!!!!!!!
V nedelu večer vždy počúvam bumerang preto že hrajú dobrú hudbu .A čo sa týka moderátorov Ďura a Djura sú na exprese najlepší nie ako niektorý z plastu vyslovene tečú cez reproduktory.Mohli by moderovať okrem Bumerangu aj viac krát do týdžňa
aj keď nie som veľkým priaznivcom Expresu,tak BUMERANG si vždy rád vypočujem.Spomienky,piesne z rokov minulých-super pohoda.Má to niečo do seba.Jedna z mála relácií,ktorá sa EXPRESu podarila.
Nedeľa by nebola správne ukončená, keby som nepočúvala Bumerang. Je zaujímavé spomínať na kadečo možné aj nemožné a pri tom počúvať kvalitnú hudbu z čias minulých...
Len tak ďalej...
Samochvala je ked niekto chvali seba, vies? Malo byt vcera bol, takze preto tvrde Y ;)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň