Diskusia k téme Hornet Radio
totižto som do Hornetu okolo 14:00 posielal mail, no odpoveď neprišla, tak som si začal myslieť, že to dostal SRo 1.
Vaše tušaky sa potvrdili získal ju SRO len neviem načo škoda Hornetu
Ta terajsia lokalita nie je zla, pokryva Povazie az po PB, co by sa z hradu zhorsilo a severny (viac zaludneny) smer je atraktivnejsi nez juzny.
ale mám takého tušáka, že to pridelili SRo 1.
Frekvencia 92,2 MHz by sa dala možno prekoordinovať z Dubnice aj do Trenčína na Hrad, Kozí vrch alebo Javorník. Bolo by dobré pokrytie trenčína a širokého okolia, Považia...
SRo má dosť frekvencii aj tak niektore nevie využiť na maximum.Predpokladám,že 92.2 bude udelená Hornetu aby vybudoval takú sieť aby pokryl krajské mesta okresné potom podľa potreby ďalej aby sa dalo o niekoľko rokov dať chytiť hocikde na celom slovensku aspoň externou anténou ja mám možnosť ho naladiť síce mono ale čisto na frekvencii 89.8 PO 0.2kW vzdialenosť od vysielača cca 25km.
Keby spustili 99,5 MHz v BB tak by to dali asi z jednej trasy, aby signál nemeškal. Inak už sa vie kto má 92,2 v Dubnici?
nie?
Nad týmto riešením aj ja stále uvažujem, ak by ovšem nevadilo, že Devín 99.8 ZV je cca 0.5 sek. pozadu oproti 102.0 Devín BB.
Na Telekomunikačný úrad SR a do SRo je asi potrebné predložiť návrh, aby v Banskej Bystrici preložili SRo 3 - DEVÍN zo 102 MHz na 99,5 MHz (tým by sa nerušila s SRo 3 - DEVÍN - 99,8 MHz Zvolen) a 102 MHz (1 kW) bude voľná do licenčného konania napr. pre HORNET - jedno ranou dve muchy a ešte 99,5 MHz by sa tým pádom dalo zvýšiť na 1000 Watt. Dúfajme, že sa konečne už prebudia...
Tiež to prajem Hornetu, ja tu v BB na Hornet čakám ako na spasenie :-)), vedel by som si ho predstaviť na 99.5, ale tam je problém (aj keď nechápem ako sa môže rušiť 99.5 s 99.8), tak nejaká nová koordinovaná frekvencia potom...
Uprimne ju prajem Hornetu, vyrazne by si pomohol, ved v ta 92.2-ojka pokryva snad aj 200 tis. region.
SRo by ju vyuzil tiez dobre, no ten by "len" vylepsil existujuce pokrytie z VJ/Krizavy/Kamzika..., pokym Hornet iba buduje siet. A z toho mala, co som pocuval, si zasluzi byt min. v krajskych mestach...
zajtra sa rozhoduje o Dubnici medzi rozhlasom a Hornetom, tak uvidíme, či ju dostane SRO k ostatným frekvenciám z jesenného konania alebo si Hornet rozšíri pokrytie.
Nie je zlá ale tá predtým bola krajšia ale aj tak je v celku lepšia než má G3, Hit FM ,Frontinus, Beta a iné
ale už by bolo na čase rozšíriť viac pokrytie.
od peknej stranky to ma daleko. ale dajme tomu, ze taky lepsi priemer medzi radiami. su aj horsie (L radio).
nehovoriac o domene. hornet.sk je zabraty, ale radiohornet.sk je iste lepsie ako hornetradio.fm.
Hornet radio ma novu webstranku.Velmi dobre spracovana.
ty asi myslis vysielac presov monoblok 89,8 MHz 0,20 kW H tiez som bol prekvapeny ked som ho prvy raz pocul 103,2 MHz kosice sibena hora 0,04 kW H ma ovela kvalitnejsi zvuk asi taky ako aj ostatne radia
Rádio Hornet má taký tupý zadudnený nekvalitný zvuk akoby vysielali z jaskyne alebo z pod vody. Iné stanice majú oveľa kvalitnejší zvuk. Dokonca zahraničné stanice s presahom na Slovensko napr. vysielač Szczawnica - Przehyba 88 MHz Jedynka, 94,7 Trójka, 97,8 Zet, 103,2 MHz RMF FM majú veľmi kvalitný zvuk ako aj ďalšie poľské a maďarské vysielače.
Hornet cez Digi TV nevysiela. Akurat vysiela cez inu druzicu na tej istej pozicii, takze sa da pocuvat s kompletom od Digi TV.
Všetko najlepšie Rádio Hornet. Je to skvelé. Už si na trhu nejaký ten čas a prajem Ti všetko len a len to najlepšie. Počúvam Ťa niekedy cez digitálnu satelitnú platformu Digi TV. Takže viem, o čom je Tvoje vysielanie. Páčia si mi hity, ktoré vysielaš, aj veľa tanečných peciek vieš zaradiť do vysielania. Vždy niečím vieš prekvapiť. To je ono. Tak Ti veľmi fandím do ďalších Tvojich rokoch vysielania. Drž sa. A stále buď také ako doteraz, proste Hornet!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň