Diskusia k téme Najlepšia poslucháčska hitparáda
Najlepšia hitparáda je rozhodne TOP_FM s Verou Wisterovou.
A je to nieco ako Slovak gold? Radio Hej nechytim, no na nete som ho uz pocuvala, no nechce sa mi to stale, viem vsak, ze pred vianocami vysielal dopoludnia nieco.
Odkaz pre Julku: E.Mader dnes vysiela Faktor CS na Radiu Hey.
Celkom fajn.
pamatam sa ked sa z prilezitosti vyrocia radia okey robila taka anketa posluchacov, ze ktora je najoblubenejsia relacka na okey. gold bol druhy. preto sa pytam,co je lepsie ako gold, ze ho rusia???
Jednoznačne OKEY GOLD, ktorý sa už žiaľ zajtra končí, ako ste sa mohli dočítať aj na tejto stránke v diskusii... Zajtra posledné 480. kolo na Rádiu OKEY od 18:00 do 21:00, vypočujte si to, oplatí sa... Škoda, že sa to končí... A ešte som mal aj obľúbený OKEY CHART, ale ten sa trocha pokazil, odkedy ho už nevysiela Julo Viršík, ale Myscho a neskôr Mart.IN.
Kedysi 25 na RockFM, Zvončeky na rádiu Kiks, všetky rockové hitparády na rádiu Rebecca a rockparáda na Flash, ale len čiastočne no a dozajtra Okeygold, lebo už aj to zajtra končí, takže už nič z toho, takže dnes už nič ani FM, ani Orange topfun, všetko dobre zajtrajškom zanikne a neviem, či sa niečo nové a lepšie vráti, asi nie, veľmi tomu neverím. Ešte som zabudla na Slovak gold na bývalom RockFM síce chodí tuším aj na FM, ale sa nevyjadrujem. Myslím to, čo chodilo s máderom.
podla mna bola najhitparada na funku a tou bol Hotline bola sper interaktivna hitparada každy den 3 nove pesničky a každy den sa menilo poradie bola to zaujimava hitparada
Podla mna je najlepsia posluchacska hitparada DJ CLUB TOP 10.Na Beta radiu.hraju dobru Club & House music.Pozdravujem Sunday DJ-a.
Suhlasim V10N.TO bola hitparada.Ale aj ostatne:Garden Party,20 HS,KIKS FOR,ZVONCEKY,TANECNA VLNA,KIKS CHARTS.Stare dobre casy ktore su nenavratne prec.VELKA SKODA!!!!!!!!!!!!!!!!!§
Kazdu sobotu po 12. hodine na G3, lebo je to tzv. lokalka, ktora dava sancu len Zahorakom! Skvely minirebrik, obcas aj skvele shity, ale... najde sa aj kvalita! treba pocuvat do konca! mili moji zlati!
tak tak, suhlas Tommym, naj hitparada s alexom, titom a pepom, jedinecna, lebo taky druh hitparady nemalo nikdy ziadne ine radio, no ale je to uz davno prec :-(
Ve10eN na radiu kiks,aj ked skoncila (nemusela)......verny ostali...respect!!!!!!
Jednoznace musim povedat, ze naj naj naj bola kedysi 25ka Virsika na Rock FM a Top Fun s Evou Bacigalovou .... teraz to je uz take ani nemasne ani neslane .... z casu na cas si vypocujem Top Fun alebo Okey Chart ...... ale uz to nema taku stavu ako kedy si ......
Jednoznacne Top Fun ...a takisto som zvedavy na zmeny nielen v Topfune ale aj v celom Fun radiu :)
fun 4ever
Koľkí z Vás aj hlasujú? Už nikdy nebude taká populárna a obľúbená hitparáda ako bola Twenty Five na Rock FM. Vtedy boli hitparády všeobecne obľúbené a aj sa asi viac hlasovalo. Situácia na mediálnom trhu bola vtedy iná.
PODLA MNA JE TO TOP_FM,DAVNEJSIE TO BOLO AJ TOP FUN,ALEBO 20 HORUCICH STRIEL NA KIKSE
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň