Diskusia k téme Program na sťahovanie hudby
ja pouzivam na nahravanie "Screamer Radio" http://www.screamer-radio.com ... ak radio vysiela nazvy pesniciek, dokaze ich ukladat do samostatnych suborov.
Musíš počúvať rádio cez Real player, ten nahrávanie umožňuje. Z akého rádia chceš nahrávať?
Prosím Vás, napíšte mi, ako si mám nahrať hudbu z rádia, resp, pc do MP3?
Jeden zo spôsobov je zaregistrovať sa na nejakom fóre a tam si môžeš stiahnuť aj všeličo iné. Keď chceš, napíšem Ti na mail dve, ktoré poznám :)
Prosim vas,napiste my ako sa stahuje hudba !
prosim neviten nieaky program na stahovanie hudby ?? diky :)
Marcelka Laiferová - Preskoč múr prestaň už váhať! nemate to niekto ??? diki moc poslite mi to na maila ak to mate...
Ja radšej sťahujem ženské nohavičky! Ale stiahnuť si aj dobrú hudbu nie je na zahodenie a potom sa môžem venovať aj tým nohavičkám...
.. viem ze existuje jeden program na stahovanie hudby ktory ked do neho napises hocjaku skupiinu najde ti vsetky ostatne podobneho zanru,stylu ..nepoznate ho? zabudla som ako sa vola..:((
teskam sa na leto server sa spusti :D dufam :)
Kukam ze majacik sa realizuje na forach s hubom a hub je off uz pol roka... nieco by sa stym malo spravit ze ? :D takze dufam ze toto leto 2007 sa stym popasuje a urobi to :)) rad pomozem :D ..... bw majak icq na mna mas :)) aj mobil :D
chcel som povedat, presne jeden rok a jeden mesiac :)
=) kebyze pockas este presne 4 dni, tak by to bol presne rok, co sem naposledy dakto prispel do tejto temy.
LOL
pls nevies stranku na stahovanie zderma slovenskej music-thake a.m.o. a thak
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň