Diskusia k téme Program na sťahovanie hudby
potrebujem program ktory dokaže odstranovat zvuky , nástroje z piesni ak sa niekto vyzna nech napíše pls
Naj sťahovanie z internetu je, keď si niekto stiahne program iMesh, ktorý sťahuje doslova všetko slovenské aj zahraničné. Dá sa tam aj chatovať.
cawte, mohli by ste mi prosim poradit presny postup stahovania piesni z netu. este som to nikdy nerobila.dakujem
vselico :) ale ked sa vyznam a viem poradit, poradim ;-)
co by si bez teba ti ludia pocali.. =]
je zavisla aj od rychlosti pripojenia. ak mas chello light, tak stahujes najvyssou moznou rychlostou v tvojom pripade ..
prosim vas poradte mi ako mam zvysit rychlost na dc mne to stahuje maximum 250kb/s ale to uz musi byt niekedy len 15kb/s jak to ma spravit aby mi to tahalo rychlo? napr 1mb?
nevie mi niekto povedat kde volne stiahnem hudbu??
ved to sa predsa vola Artist - Track1 :D :D :D
ako sa vola ten song od Blur, ktory je aj teraz v reklame na orange, bol aj v hre fifa 2002 alebo 2003 ??
vsetko okrem FastTrack sieti je dobre
Mne sa paci p2p siet DC++ najviac klient strongdc++ da sa s tiahnut aj z dalsimi na www.mhub.dc-hub.eu co je mimochodom aj stranka asi najlepsieho Slovenskeho DC++ hubu
Jednoznacne Strong DC++, alebo CZDC++ (www.czdc.org). Mozes stahovat aj Slovensku a Cesku hudbu aj staru, ktoru v ostatnych programoch najdes tazko, ale tieto programy idu len cez protokol P2P, co niektory provideri zakazuju. Dalej dobry program je Morpheus (www.download.com), kt. pracuje cez proxy, takze mne ide non-stop. DC++ mi ide len od 23:00 do 06:00, ale mam fajn rychlost Down: 9,2 MB/s Upl: cca 5 MB/s, ale ak ostatni uzivatelia nemaju rychle pripojenie, tak ti to je aj tak na nic...
ZACNEM TYMI JEDNODUCHYMI ...... Emule, Ares, Lime Wire - Tam v podstate nemusis nic davat zdielat a len stahujes ... potom su to DC++, alebo STRONG DC++ sa pripajas na huby konkretnych krajin a kazdy ten hub ma svoje kriteria - kolko GB musis zdielat, aky mas mat download a aky upload
A potom su to tzv TORRENT programy ..... Rapid Share alebo Bit Comet ... na strankach www.torrentbox.com, www.isohunt.com atd atd si das vyhladat torrent, rozumej tomu, ze je to len akysi subor, ktory si uloziz na HDD a potom ho das otvorit cez BitComet ...... cez ten program mas zarucene ze nestiahnes somarinu ale nazaj album aky chces ...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň