Diskusia k téme NAJhorší moderátor v Rádiu
tana dolna je to najhorsie co kedy bolo.. ved jej afektovany pristup sa neda pocuvat!!!!!!!!!
Martina terpes len ty a nie Tana Dolna, ona je jedna z najlepsich moderatoriek na Slovensku
Musis to pisat do kazdeho prispevku? To ze tebe nevyhovuju neznamena ze je to tak u vsetkych.
Stale dookola: Maj sa krasne a pis basne!!! Nonstop..! Markus...fuj!
Marcuss z G3.jeho otrepana hitparada je fakt otrepana
este ste tahali drevenných káčerov ked my už sme moderovali
no to by som netvrdila... v exprese su podla mna lepsi.. teraz je sice pravda, ze mnohi z tych najlepsich poodchadzali ale s tym nic nenarobime..
cele radio Expres. trapni komentatori s teplymi, sladkastymi a dolezitymi hlasmi. Budte s nami... nas dopravny servis je najlepsi.. skratka trapni zakomplexovani ****. radio okey - nie ze by to bolo prave orechove, no je asi o 12 tried lepsie.
myslim ze kedysi v radiu kiks to bola viera miskovicova,potom z radia KISS zopar bab,akoby nemalo ani 20,ale 52,rozpravali rozpravky starej matere a po odlive brana cibereja,adely bezdedovej,a martina rauscha to zasiahlo aj fun radio ako bse.vid bohus mesiarcik.milo listiak ufujazdil za katkou zitniakovou do fm-ka.asi to ide s radiami dole vodou ,alebo zaspali na vavrinoch ako v rti,lucia čupkova a spol.to nieco pripomina....ale co.
Urcite to je Tana Dolna z MAX. Ta je hrozna, ta vie len filozofovat a trepe o nicom!!!!
neda sa povedat kto je najhorsi, pretoze je to kazdeho subjektivny nazor...mne sa napriklad nepaci Andrej Wallner z expresu...
Ahojte vsetci co kritizujete. Vyskusali ste si niekedy zive vysielanie v radiu. Ja nie, lebo sa asi rok snazim dostat do radia a Vychod kde som sa velmi chcel dostat zrusili. A mozem zodpovedne povedat, ze to z podladu posluchaca vyzera velmi jednoducho, no ked sa posadite do studia a zasvieti cervena je to uplne o inom.A to som bol iba dvakrat na konkurze. Jozo
Ty si bola na konkurze v Kiss Radiu ??? Ja som bol tiez...nezdalo sa mi,aby ma Farkasovsky nejako zotrel...v pohode sme kecali ,absolvoval som predpisane ulohy a bolo po vsetkom...:))
az terazky vidim ze sme tu dve anjelske princezne...ch chi.ja mam copyright....chi chi.sorry moja dvojnicka llucia čupkova je asi z radia kiss povodne ,lebo hovori bez vlastnej charizmy.zle ju asi poznas....ved katarina kovacova z rti je podozrivo ticho...
pozdravujem kajdu nie som adela.b,ale dikkkkky a viem o mediach viac ako johnny dubnicka.bola som na pohovoroch v rti a v radiu kiss ma znicil michal farkasovsky.05.10 som v prahe ,bude mi sk eter chybat mooooc
vasa anjelska princezna
Pato Pavelka je jeden cooltovy moderator.Je v Hornet Radiu.To vysiela z Kośic.Prve Sportove radio na Slovensku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jedine co sa da Lucii vytknut je take male kopyrovanie jej kolegine, ta mi vadi viac. Luciu poznam od malicka a celkom jej to v tom radiu sekne.
cuco z funka, pre mna nepocuvatelna moderatorka. ked ju pocujem okamzite preladzujem. strasneeee brrrrrrrrrrrrrr!!!! a samozrejme aj cely expres, tam nie su moderatori
Skor opak je pravdou, ale zas kolko ludi, tolko chuti. Nik nevyhovuje vsetkym. Na druhej strane na tomto webe velakrat funguju nepodlozene nazory a zavist,hlavne ked e to anonymne...aj preto diskusia nema uroven.
Dvojica Dubnicka & Bohus uplne dobre !
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň