Diskusia k téme NAJhorší moderátor v Rádiu
asi preto,ze anjelska princezna je zrejme adela, jedine ta a este par vybornych moderatorov moze hodnotit pracu tych ,,z fachu,,...Asi preto :) i ked adela by sa podla mojej mienky nikdy takto neznizila. Ale mozno anjelska princezna trci v nejakom zastrcenom vidieckom rozhlase a ma potrebu sa realizovat :) ktovie...
preco Lucia Č? podla mna je v pohode..nezda sa mi zeby nieco kazila. u mna je Lucia na tretom mieste v hitparade moderatorov RTI
jan dubnicka,bohus mesiarcik,par primadon z radia okey,okrem kamila kovaka radio kiss,melu ako babky pod rajskym plynom...nova moda.cuco z fr,radio rebeca,lucia cupkova,katarina kovacova z rti .......no comment.vasa anita xxx
ivana predsa nie je moderator, ale moderatorka :-) takze aj ona :-)
a moznoze by vedel, treba mu dat sancu. :D
suuuhlas :)
chapes, Janula? napriklad Miso Hudak je fajn ale urcite by nevedel odmoderovat fit cvicenie :P
musí moderátorovi sadnúť to čo robí, tak ako herec je vyšpecifikovaný pre isté tipy úloh je to tak aj u moderátora, musí sa stotožniť s tým, čo robí
tak trochu mas pravdu, ale ked je raz moderator dobry, tak odmoderuje dobre takmer vsetko. ;)
ja radsej nebudem pisat, kto sa mi nepaci, pretoze sa pozname. :D
síce to rádio sa mi nejak nedá spustiť, ale nevadí.
Je ich veľa, ale jedni z najhorších sú Silvia Menová, tak to hotová katastrofa z rádia Kiss, Maťo Bidelnica FM, to musím preladiť rádio a bol ešte jeden z bývalého RockFM, no neviem, čo s ním je hotová alergia Miňo 105 kilogramov krajči. Nemám však rada ani Patrika Pavelku, často táral dristy nebol vtipný. A odkiašľ vysiela to rádio Hornet? Také nepoznám a je nové?
.. zalezi len od toho, co moderuju..
Ja som ho raz tiez videl na Hlavnej v Kosiciach. Bolo to v roku 2002, ked moderoval predvolebnu kampan SDL: A je zaujimave, ze tiez tam boli nejake ludove tance. On sa v tom asi nejak vyziva.
je to rasto becaver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha a je to sväta pravda
podľa mňa jaro kurpel z rádia hey.
herrgotta som asi pred mesiacom videl moderovat nejake ludove tance na hlavnej v kosiciach kde take stare babky tancovali, lol :-) a nieco na sirave ci kde este moderoval, sem tam o nom nieco pocut, ale malo a pavelka robi v hornet radiu (www.hornetradio.fm)
A to je len dobre. Oni dvaja boli fakt hrozni. A kde je teraz vlastne ten herrrrgottttt.
Pavelka a Herrgott uz davno nemoderuju v radiu Kiss
podla mna je Duro jeden z tych lepsich na exprese...
Richard Herrgott, Patrik Pavelka, Silvia Menová RAdio KIKS/KISS
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň