Diskusia k téme Hitparáda OKEY GOLD
neuznavam tu rozhlasovu spolocnost, je mi to v podstate ukradnute. tak ale toto je aj na mna vela.. O.o
Suhlasim s tymto nazorom ........ dnes sa kazdy len kopiruje system ineho ... a tak dnes budeme mat len vecer v radiach same zelania na telefon, email, ci sms ako relacie, ktore maju zmysel aj pointu ...... co uz nech zije R.E.
stale mi to nedochadza.. preco rusit nieco, co ma takmer 10-rocnu tradiciu, skalnych fanusikov, vynikajucu hudbu - popri novej hudbe, ktora je vsade samozrejmostou, aspon niekde sa dali vypocut stare vypalovaky, songy, na ktorych sme vyrastali, ci uz ma niekto 20, 30, 40 ci 50 rokov, perfektneho moderatora (kecat o nicom skusa ktokolvek, ale pripravovat sa poctivo kazdy tyzden to chce aj nejaku obetu), zaujimave temy a dobre sutaze???
este by som dokazala pochopit, ak by sa autor sam rozhodol, ze uz toho ma dost a stacilo, ale zrusit nieco len tak, lebo mozem, mam na to moc a poziciu, tak to sa mi vidi trochu prisilne.. a hlavne dost netakticke zo strany radia.. zrusit jeden z najpocuvanejsich programov (ak nie najpocuvanejsi :) ) urcite cisla v prieskumoch pocuvanosti nepozenie hore, prave naopak... len dufam, ze ohlasy budu dost silne na to, aby prinutili vedenie zamysliet sa nad tym, co sposobili a napravili tento omyl cim skor..
nechajte uchylakov nech sa tam odbavuju a nove prispevky piste do novej rubriky, zajtra mame novy mesiac tak mozme mat aj novu rubriku.
-------------------------- ------------------------------------ --------------------------------
pr ispevok Nr.1
OKEY Gold
Falco, 22.03.2006 18:41, adsl-data-67.84-47-106.telecom.sk
Najlepšia hitparáda na Slovensku, na Rádiu OKEY.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň