Diskusia k téme Ktoré rádio má najlepší zvuk?
nooo, ja mam doma akoze 3 radia a asi najlepsi zvuk ma to, co mame v kuchyni :D :D
Tak to sa mi nezda... Fm ma totiz jeden z najhorsich zvukov, zo slovenskych radii... Mozno korekciovo sa to niektorym paci, ale kompresiovo je to naozaj nieco hrozne. Basy vsetko pohlcuju, ked je stop time, tak stredy uplne vystupia a radio hra celkovo hlasnejsie...A je velmi makky, co je na elektronicku hudbu nie prave najlepsie.. Ale drzim im palce, nech s tym uz konecne nieco urobia, lebo radio fm je super:)
Najlepší zvuk má podľa mňa rádio_FM. A z tým štúrovským kúpaliskom, máš fakt pravdu. Aj ja som si všimol, že tam púštajú FM a občas Dunu. Len bohužiaľ v tom hluku absolútne nič nepočuť. Ale páči sa mi to !
Ja si myslim ze z radii ktore sa daju chytit v okoli KE maju naj. zvuk Radio Viva,Expres, Fun,Radio FM. Jemne melodie maju taky ako plechovy zvuk. Najhorsi zvuk podla mna ma Radio Kiss.
No porovnávať náš Expres a Kek Duna nie je zrovna najlepšie. Duna mi príde ďaleko amatérskejšia a má strašne zlú hudobnú dramaturgiu :)
Viva ide v BA na 101.8 stale tichsie ako ostatne stanice.V Sturove na kupalisku Vadas pustaju kupajucim striedavo _Fm a Kek Duna Radio.Prepinaju to v dvojhodinovom intervale.No _FM ide podstatne tichsie vdaka "super"Sturovskemu vysielacu.Obsluhu zjavne nebavilo stale uberat a pridavat volume.Inac dost parada vegetit na kupku a este dostavat prijemnu muzicku do usi vsade kam sa pohnem./Vysielanie Kek Duna radia silne pripominalo nas Expres no dalo sa to vydrzat./Vzhladom na kupajuce osadenstvo kupaliska sa ani necudujem ,ze tie stanice prepinali.
Nie je to zlé položená otázka.Naozaj,mezi slovenskými rádiami sú veľké rozdiely medzi kvalitou zvuku..A záleží to od procáku rádia,s tým telekomunikácie moc nemajú spoločné..Inak podľa mňa najlepší zvuk bohužiaľ majú Jemné melódie,Fun,Viva... Sity to má dobre korekciovo,ale kompresia nie je až taká dobrá.Teda už som ho dlho nepočul,možno že to už ide dosť nakomprimované...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň