Diskusia k téme Run Fun
ak mate niekto vo forme mp3, alebo inej, pesnicku: dobre rano, svetlo mojich očí....poslite ju na moj email, mooooc dakujem
neviete ako sa vola ta pesnicka co rano zvyknu pustat vo funku?:P "dobre rano svetlo mojich oci... atd"?:P velmi by mi to pomohlo keby mi to nejaka ochotna dusa poslala na mail christinqa@yahoo.com...dakujem;)
aj podla mna by sa mohol freetime vratit...bo uz nemam co o 16.00 pocuvat...je to na prd
No Run Fun je dobrý v podstate je to to isté čo Freetime akurát že rano to akosi nemozem pocuvat. Skoda ze uz nebyva Freetime o 16.00
To neznamená, že čo je z USA musí byť aj zákonite dobré. Klasický vstup si moju pozornosť udrží maximálne do 2 minút. Aj to už je priaveľa. Rádio počúvam hlavne v aute a ak tam niekto kecá do nemoty, hneď to prepínam. Ak ide o funko, dobrý vtip alebo zábavný vstup sa dá stlačiť aj do kratších vstupov, aké ponúkajú. Okrem toho ráno potrebuješ základné info: počasie, čas, krátke správy a dopravu a ak k tomu pridáš niečo zábavné - je to plus.Ak chcú kecať dlho, tak nech sú talk radio a nie hit radio.
Práveže ráno je bežné že sú dlhé vstupy. Skús niekedy poobede (napr. Z 100 alebo Y 100 tuším od 12:00) počúvať rannú show v amerických rádiách a zistíš že sa tam veľa rozpráva. Nie je to výmysel ktorý sa zrodil vo Fun rádiu.
Vec nazoru, myslim, ze vo Funradiu velmi dobre vedia, co robia :)
Nic proti Adele a Sajfovi ale vsetkeho vela skodi.
Aj dobreho...
No ja neviem! Adela a Sajfa majú špeci humor. Netvrdím, že je zlý. Mne osobne nevyhovuje. Pripadá mi silený, nie veľmi prirodzený. Ale v pohode - popoludní sa to dá zjesť. Ale ráno - tam to chce niečo iné. Myslím, že sa funko týmto výberom seklo. Možno to potrebuje čas. Ale pochybujem, že niekto ráno bude počúvať 3 minutové vstupy.....môj názor.....
Pohoda program,ale priznám sa,že názov KOKORIKO sa mi páčil viac.
Ja si myslim ze je to iba vec zvyku. Proste veci prichadzaju a odchadzaju a Mino podla mna uz trosku stracal stavu ze uz to nebolo to co bolo v minulosti. Ale aj tak mu drzim palce na novom mieste. A Efa Adela a Sajfa myslim ze boli super ako vzdy ...vsak uvidime kym sa zahreju :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň