Diskusia k téme Váš názor na nové FUN RADIO ???
ked sme si prvy krat naladil radio hralo mi SRO to sem pocuval 2 tyzdne potom jak sem ladil bylo fun radio to byl 2 DNI potom sem preladil na expres od roku 2007 a dodnes to pocuvam
to rádio mi jednoducho nesadlo, nemám ho rád od začiatku... preto fun neladím
dakujem
FUNRADIO je najlepsie ked ho clovek pocuva tak hned ma chut zacat pekny den ako ja papapapapapapapa
Ak chcete kvalitne dance radio skuste http://www.danceradio.cz . Maju 40.000 ludi denne, plne moderovane, hraju super, nie verklik typu fun alebo moje...
Spevák Martin Jakubec známy aj zo Superstar sa najnovšie môže pasovať do pozície najaktívnejšieho tvoriaceho a produktívneho umelca na Slovensku. Za rok vydal súbežne 2 CD a momentálne vyhlásil v TV JOJ že vydáva ďalšie. Vraj dočkáme sa ho začiatkom roka a máme sa načo tešiť. Vraj vďaka spojeniu klasického s mederným získava na popularite.
Lalo: väčšie bludy som už dávno nečítal, až je škoda sa k tomu vyjadrovať...
Pozeral som na stranku RVR, posledne zasadnutie bolo 24.4. a dalsie bude 9.5. Nic o staznosti na Funradio sa tam nepise. Aspon prestan zavadzat Lalo!!! Ocividne tu chces len machrovat, ale tvoje prispevky nemaju ani hlavu ani patu :)))
Lalo, ty si vtipny jak ta vtipna kasa. Vidno, ze vobec nevies, o com pises... :)))
Jediné čo sa dá na FUNku počúvať je program Fun In Czechoslovakia.
je sice pekne od nich,ze sem tam zahraju aj dajaku starsiu vec,ako som sa mohol v jeden den na Funradiu dopocut,ale to podla mojho gusta vobec nestaci.A viac hudby,viac Fun???? to je co za nove heslo :)))) ked tam 8 hodin v kuse len muziku s dopravnymi spravami mixuju? kde to FUN? hmmm
Práve som čital na stránke RVR, že o mesiac sa bude diskutovať o Funrádiu. (Je 100% isté, že rok 2009 už veru neoslávia za mikrofónom.) Ako náhle odňali licenciu dúhe, tak už začnú aj s Funkom. Dúha za nelegálny prevod a Funko za najväčšie pokuty v rozhlasovom éteri za rok 2004, 2005 a 2006. Už neviem kde som to čítal ale osobne sa tam vyjadril šéf čo má nastarosti tie zasadnutia RVR. Vyjadril sa "Nemôžeme v éteri držať rádiá ktoré nevedia čo so sebou!" !!!FUNKO. UŽ JE NESKORO SNAŽIŤ SI DVÍHAŤ POČÚVANOSŤ. TÁ ŤA UŽ NEZACHRÁNI. JE VIAC AKO 99,9 % ISTÉ ŽE RVR STEBOU UROBÍ TO ISTÉ ČO S DÚHOU. POČKAJ SI MESIAC. POTOM UŽ FUN VERU NEBUDE FUN! Takto to napísala moja sestra na e-mail Adely či koho. Jednoducho. Funko vie že mu bije na poplach. Teraz riaditeľ nevie čo skôr. (Môj názor. !!! ODŇAŤ LICENCIU !!!) Už nič lepšie nebude. To som si istý.
licencia: R/71 od 17.12.1999 do 18.12.2013
snad dovtedy zmenia program, potom si ich mozno este naladim, ak o licenciu za vysielanie debilin nepridu skor...
MOZNO UZ NIKTO NEPISE DO TOCHTO FUN RADIA ALE MNA TO TIES NEBAVY PRETO ZE SOM TAK PRED MESIACOM NAPISALA ZE CHCEM ABY SOM SI VO VASOM RADIU MOHLA VIPOCUT PIESEN VENOVANU PRE MOJU RODINU ALE STE MY TO NESPLNILI A TO JE OD VAS NEFER
mam na teba vec, ktoru by som rad prebral cez mail - mohol by si mi prosim dat tvoju emailovu adresu? dik.
Ok, ja som to nemyslel v zlom, len som to tak skonstatoval, tie smajliky na konci vety som tam dal zamerne. Tieto prispevky, su mozno blbosti, no ine v inych temach uz neboli az take blbosti. Neviem ci som skeptik, mozno ano, mozno nie, no viem, ze sa snazim na veci pozerat nie len povrchne, ale aj do ich podstaty a hlavne sa snazim brat do uvahy nasledky tej danej veci.. Taka vsuvka, mimo temy:))
Palo, zas dokazujes, ze nemas nadhlad, bolo to myslene cisto zo srandy. Inak Ty mi prides este vacsi skeptik nez 1 moj kamarat. A u toho som si myslel, ze je to fakt vazne :)))
Tiez rad pouziva neoverene informacie, alebo nepravdu, to som si vsimol.. Tak ako v tomto pripade:)) Kedze z Matrixu som videl tak 10 minut...
Ludia ,je este vobec Bruno vo Funku???
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň