Diskusia k téme adela banasova vesrsus tv markiza
a nielen slovenska spicka. myslim si, ze aj bratia cesi nam tento moderatorsky talent mozu zavidiet.
ja si myslim, že Adela Banášová možno nie je ukázkova modelka, ale ak byt peknou je to jediné čo ma moderatorka splnať, tak je to dosť ubohe. Myslím si, že je veľmi inteligentna, pohotová, s nesileným, inteligentným a ironickým humorom. A je slovenká špička
tak jej napis do funka na jej zavinac a nechaj jej tam rovno aj svoj mobil,ked ju uz tak lubis :-)
Neviem načo je tu táto téma.Bánáška radšej nech zostane vo svojom rádiu,lebo pozerať sa na ňu vôbec nedá.Ani hlas nemá ktovieaký,ale radšej nech zostane v rádiu aj s Pycom.
no tiež si to myslím ...otecko robil v ŠTB , dcérka v STV a keby bolo na Slovensku ešte 1000 televízí,,tak vymetie všetky,, :-)
a preco ti to tak vadi,ze sa nasrali z Funka do telky?
Nechápem načo sa nasrali do telky z Funrádia.Nech si ostanú v tom rádiu.
Ved Adela je ta naj moderatorka na Slovensku!!!!
Liečiť by si sa mal dať akurat tak Ty!
Dilino!
Mam dost tej prifajcenej nosatej a krivonohej vychudnutej Adely, aj s jej trapnym humorom, mala by sa dat liecit a nie saskovat pred celym slovenskom - markizu uz nepozeram, lebo ich davaju do kazdej riiitiiii.
jaaj ty adela nesiahas ani po päty by som sa na tvojom mieste hanbil sa uvedom co pises
Tá NOSATÁ Banašová nech sa v telke ani neukazuje, poškrabe mi obrazovku. Je hanba pre všetky slovenské dievčatá, ktoré sú fakt krásne, že im imidž kazí to škaredé degenerované čudo.
adela predsa zacala robit karieru v markize ak sa pamatam.. asistovala tam dakomu v telerane ci kde alebo riaditelovi :)
a btw ked uz hovorite ze odkial je kto, tak zaujimave by mozno bolo spomenut Andreu Vadkertiovu - ona zacala v radiu Ragtime ako spravarka ;)
PORUCAM SA :)
ved polovica moderatorov z marikzi robila vo funku Bernasovska, Mravec, Rozboril, Nikodym, Kočiš atd. Ved funko bolo prve sukromne radio zaolžene 1990 a ked vznikla markiza tak vsetci poutekali
robili......
Hudák / Flash[Prešov]
Nikodým / Fun
v akom radiu robi hudak a nikodym ? dik za info
ahoooooooooooooooojky lidi chcem sa spytat ci ste za alebo proti aby sa moderatori z radii ako pyco adela michal hudak,matej cifra,martin nikodym ukazovaliu via a viac v tv,a ci je lepsie ked su v radiu alebo v tv.nie je toho moc....see ya pepo
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň