Diskusia k téme tour radio....
takze opravujem , poprad, banska bystrica,handlova a presov.na zaciatok staci :-)
vie niekto priblizit nieco o tomto projekte? alebo sa zas budu rozdelovat frekvencie :-) po tomto projekte hm... jedna v ban. byst. jena v poprade, a nadovazok este jedna v BB + v Handlovej a man tak... pocit, ze aj v presove... to by bol celkom slusny zaciatok pre nejake nove radio a bez nejak. nakladov na koordinaciu Hm...
takze bude nieco, ci nic....
neviem, ale pan Ludma nie je velmo seriozny clovek, lebo ked nanovo ozivoval tatry-rti tak to bol neskutocny odpad co tam ponukal-nekontrolovany mix vselicoho, tak to aj ja mozem potom cez net pustat zhluk vsetkeho-prihliadnuc na to, ze budem platit... prava atd...
dufam, ze uz pochopi, ze do radia potrebuje ludi, kt. treba zaplatit a aked nedokazu vyprodukovat zaujimavo ladeny program aj vymenit.
niekedy mam pocit, ze tento clovek asi vyciava od ludi napady a tie potom ponuka ... investorom
a dalšia vec...naivita u teba kvitne ako kalerab v maji...
My moderatori píšeš.....ale ked som si pozrel tvoj príspevok, tak toľko chýb som nevideel ani u žiaka základnej školy....tak nevykrikuj, PAN MODERATOR, hehehehhee
Nepovedal by som. Ludma nema peniaze, nemal ich ani ked rozbiehal opat radio tatry, preto nasiela investora, ktory ho vysankoval... Teraz ziskal dalsiu licenciu, ale z coho to postavi? A postavi vobec?
Ludma zbucha radio a potom ho preda. Dufam, ze uz pride cas, aky je v Prahe, ze sa frekvencie musia tazko kupovat za desiatky milionov a radio ma potom aj uroven, pocuvanost a moderator aj svoj plat. Ludma ma pozve na konkurz, clovek pride a ked sa bavim snim o plate, tak chlapik nevie odkial zoberie pre radio peniaze!!! Ako davate prosim tymto chlapikom licencie, ked podnikatel nevie, co potom??? My moderatori mame robit program, stavat pocuvanost a lakat inzerentov, ale konec koncov mame zato velke ho...., rada zamyslite sa nadtym laskavo a ked uz davate licenciu tak dajte to tym, ako je agem a pod. ktory maju ozaj nieco za sebov a nie historiu ako Igor, radio postavit a nasledne predat. Potom to je o com??? O zakupeni techniky, alebo o ozajstnom vysielani???
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň