Diskusia k téme 3 nové rádiá
The radio WOW's hompage is started.
kexxx to myslel tak, ze sa skryvas za pomenovanim anonym. a s tym menom a s tvojou IP je tu vela "duchaplnych" hlasok ;-)
btw, lol znamena ten nadpis :)
Sorry, ze je to trocha od temy, ale mohol by mi niekto vysvetlit, co znamena skratka LOL? Uz som to tu viackrat videl a iba matne si domyslam, co by to asi mohlo byt. Ale ak je to skratka nejakych konkretnych slov, napiste, prosim, akych. (Predpokladam ze to bude nieco na sposob btw čiže mimochodom, konkrétne by the way)
To je asi celosvetovy trend, ze su nazvy v anglictine. Ma to aj svoje vyhody. Ked pojdes napr. do Finska a uvidis anglicke nazvy, tak sa lahsie zorientujes, ako keby boli tie nazvy vo finskom jazyku. A nemyslim si, ze to speje k zaniku jednotlivych jazykov. Skor to bude asi tak, ze sa bude pouzivat narodny jazyk a anglictina. Nevidim na tom nic zle. Dokonca je to nutnost, ak chceme, aby fungovala EU, ale aj sirsia medzinarodna spolupraca.
Ale z IP mail.edoma.sk sa asi nic zmysluplnejsieho nedockame :))))
Ty brdo, tak tento prispevok a aj tema ma fakt hlboku myslienku, LOL :))))
Najviac mi prekáža,keď na Slovensku má niečo názov anglický.A tak isto je to napr.u týchto nových rádií (nielen tieto).Veď sme na Slovensku,či nie?Sa mi tak zdá,že na zemi bude len jeden jazyk a nie skoro každého národa svoj vlastný.No čo už,som zvedavý ako to bude vyzerať za pár rokov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň