Diskusia k téme Čo hovoríte, že Timea sa znova vrátila do Okey?
Namiesto OKEY možno bude v budúcnosti značka Európa 2. Francúzska mediálna spoločnosť zakúpi licenciu a bude premenované, ale zaniknút n e z a n i k n e !
A ja mam spravu ze Okey NEMOZE byt predane, lebo to musi odsuhlasit RVR. Ale bude sa predavat
mam spravu, ze okey je predane!!! verme ze pridu fresch schopni moderatori a postavia radio na nohy
falk, ty budes naozaj niekto z toho super radia :))
Ta osoba ma uplne nemozny hlas a na jej mieste by som radsej ostal sediet doma ako takto doslova strasit ludi. Urcite jeden z najneprijemnejsich a uchu absolutne nelahodiacich hlasov v slovenskom eteri vobec.. Ale sak: nech sa bavi...
Majo, z o b u ď sa !!!!! O K E Y NIKDY NEZANIKNE, ostatné rádia mu nesiahajú ani po päty!! Najlepší playlist, majster muziky a podujatí, kraľovské rádio súťaží,moderátori no.1 jednoducho the best!! Zrušil by som tak exPRD.
Moj nazor je, ze je to jeden z najhorsich neradiovych hlasov v eteri vobec.
he, samotna timea je dobreee:)
ze nema chybu a podobne nazory je fakt hruuza.
neverim ze sme tak nenarocni posluchaci
cele okey by mohlo ist prec z eteru. to radio malo zaniknut uz davno, davno, davno. je o nicom. ako playlist, tak aj format. teda vlastne ani o formate sa neda hovorit. jedine zeby sa ten format volal "chceme vysielat vsetko, pre vsetkych, hovorit o vsetkom a vsade, hrat vsetko.."
Už sa rozhodni, že kto vlastne si, či Erika, alebo Greta :D :D
Som rada, ze si spat a mam ta moc rada
no Timea nema chybu a patri urcite medzi najlepsie vobec na Slovensku a nenecham si ujst ani jeden den ked vysiela, drzim jej palce a je proste super
myslim ze timeine doobednajsie vysielanie je velmi slabe. obmienajuce sa temy, ktoré su len obcas zaujimave nemaju ziadny spad. dookola opakuje nazov temy, vstupy su bez kreativity, ziadne zabavne spontanne reakcie.
To ze sa Timea vratila je super!!!A podla mna je jedna z najlepsich moderatoriek v slovenskom eteri!Drzim jej palce,aby v Okey zostala co najdlhsie!!!!
timea sa vratila zo zahranicia? ona co, manzela nechala tak, ci co? a co jej dieta? je s nim na slovensku...
Timea ma zaujimavy hlas ale myslim si ze nepatri medzi top moderatorky v Okey ... mohla radsej ostat v tej Afrike ci kde to bola .......... aj ked Okey je asi rado ze ma aspon neakeho toho moderatora lebo to s nim ide dole vodou .......
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň