Diskusia k téme Country rádio
Haloo je nova super stranka www.hudba-oldiesaci.wgz.cz
Na rádiu HEY sa v relácii Country dozwieme, kde sa koná aký koncert country hudby, no nájdete to pekne wypísané aj na
http/hudba-oldiesaci.wgz.cz
I ain´t gonna marry in the fall I ain´t gonna marry in the spring Cause I´m in love with a pretty girl who wears a diamond ring And I´m just a country boy money have I none....But I´ve got silver in the stars and gold in morning sun gold in morning sun..Never gonna kiss the ruby red lips of the pretttiest girl in town Never gonna ask her it she´d merry me I know she´d turn me down Cause I´m just a country boy......
...alebo skuste kmle108.com...tam hraju viac-menej novinky..radio je z Phoenixu,Arizona..celkom dobre riesena stranka,pri kazdej pesnicke sa ukaze obal CDcka,nazov pesnicky,aj interpreta...
Kto chce pocuvat radio,kde hraju country 60,70 a 80tych rokov,tak ho najde na countrylegends1069.com..je z mestecka Topeka,Kansas...
Srandista... Ty tu napíšeš nejakú vec ja potom po nej slintám, ale už ju nepočujem... Dobre, dobre ako chceš idem ju hľadať a ak sa stratím, tak to bude tvoje vina....:-)))))
..Daddy never was the Cadillac kind,He said some things just glitter and shine,He taught us that love was the one thing money couldn´t buy..Daddy never was the Cadillac kiiiiinnndddd....Confederate railroad..v pohode skupina...Kto bude chciet pocut,ten si ju niekde najde..:-)
Ak nahodou niekto vie hrat na pedal steel gitare alebo pozna niekoho,kto to vie,tak mi prosim dajte vediet.Kupil som si steel gitaru,chcem sa naucit hrat,ale zatial som bezradny..:-(..Dakujem za info,ak nahodou niekto.
Ale to bude velky problem dovolat sa do slovenskeho country radia,Stligusa..nemyslis?To radio bude tooooooooooooooooolko veeeeeeeeeeela ludi pocuvat a toooooooooooooooolko veeeeeeeeeeela ludi si bude chciet dat zahrat nejaku pesnicku,ze my dvaja sa tam mozno ani nedovolame..ale ja sa budem snazit..:-) A Ty???:-)
tak aby ste vedeli, Chely Wright a Randy Travis sú tí najlepší speváci.... a nikdy ich nie je dosť.... takže ak raz na Slovensku bude country radio, budem tam volať každú hodinu, nech ich hrajú.... a keď nie ja, tak tam bude volať Randy, že? Že budeš? :-)))))))
Jaj,pomylil som sa!!!No.1 je Stligusa,No.2 je Chely a No.3 je Patty....atd.A je tam aj Dolly,Martina,Kathy,Alison,Tammy.... ....
Hej,vsimol..obcas sa niekto zapoji do tejto diskusie o "country radiu",ale inac pohoda..:-) Inac sa mi totalne zacina pacit Patty Lovelles.Dnes som ju pocul spievat jednu prevzatu pesnicku od Georga Jonesa a fakt sa mi to pacilo.Je No.2...po Chely..:-)
Dakuuujeeem... ved vies.... Inak vsimol si si, že už sme tu len my dvaja?:-)
Pre Stligusu hra prave pesnicka na wsmradio.com..aj s venovanim..Josh Turner-Long Black Train......od..R.
Dufam,ze sa Ti pacila..:-)Neboj,ziadne ponuky neprisli a ak nahodou,posuniem Ti ich..:-)Dobrovolne..
Sa nám tu niekto rozospieval...:-), pekne.... a mám po job-e, teraz každý bude chcieť len Randyho...
Out on the highway a lot of pretty girls go by,but none have been right up until today I would never settle down,but you keep comming around...lalalalallallalallalllalala
dobry tip na dobru pesnicku na dnesny den..www.myspace.com/officialmarkche snutt a piesen-Your Love Is A Mira.................
jupiiiiii.... teším sa, že budem informovaná.....:-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň