Diskusia k téme Fun Rádio a KONKURZ
kexxx: sak jasne ja som to len tak napisal čo je o nom najznamejsie
Boris Kollar uz davno nie je jedinym majitelom FUN-ka....
A len tak mimochodom, ma aj ine aktivity nez len Park Snow....
Pepo, ty by si sa mal očividne prihlásiť do konkurzu pre najväčšieho zakomplexovanca a duševne nemocného!
Pepo: no najprv by musel Boris K. skrachovat aj ked teraz vdaka nijakej zimu bude v strate kedze vlastni ParkSnow Donovaly a tam sa nelyžuje ale on to myslim že prežije a ked už naozaj bude v zlom tak preda nejake to svoje auto.
Funradio by som cele poslal do konkurzu aj s tym ich utesenym formatom.
Ja si myslim ze Igor by to mohol vyhrat. Minule som ho pocul v Radiu 9 a je celkom dobry a aj ulohy v konkurze zvlada.
NOOO a je tu Velke FINALE....KTO JE PODLA VAAAAS NAAAJ...?
Nevedel som, ze aj Kawa robila vo FLASH-ku :)))
nehovorim ze ich nemohlo byt viac.......len tych dotycnych 2 som poznala...pretoze pracovali dlhu dobu v inom radiu......takze sa asi tazko mohli porovnat s ludmi s ulice
No ale zas na druhej strane....mozu mat dobry humor aj vlastny alebo aj celkovo mozu byt tiez na vysokej uroovni, ved v tych minutovych ukazkach aj to na danu temu je velmi tazko presvedcit ludi o tom ze ma na to aby bol z neho dobry moderator...Je to velmi tazke...Cize nezatracujme...
Mili moji zlati!
Ja sa osobne stotoznujem s Markiz de Sade,ktory napisal, ako to u nas vobec chodi! Ano, terab mat tych sparavnych ludi na spravnom mieste...Ten kto nema,.nema ani sancu!
NIC
ano vidite dobre - NIC, lebo ked o tom na funku hovoria, hovoria o PRILEZITOSTI zamoderovat si vo funku, tkaze si myslim, ze je to viac-menej jasne... :-)
Škoda rádia FLASH, rád som ho počúval a vychoval dobrých moderátorov, kt. sa postupne rozpŕchli po celom slovenskom éteri...
Junior, Mimo, Kava, Marcel_____byvali moderatori radia Flash!
Mna by skor zaujimalo, aky program ma ten novy moderator robit, kedze za odideneho Slava a Johnyho uz vysielaju Mimo a Kawa ( a vobec im to nejde zle). Navyse sa ma vratit Marcel, ktory bude aj moderovat...
..."do fun radia bolo prihlasenych vela inych a dost dobrych moderatorov"...
To všetkých tých dobrých moderátorov aj osobne poznáš ? Koľko ich je ?
do fun radia bolo prihlasenych vela inych a dost dobrych moderatorov.........cudne vsak je ze sa tam nedostal taky ani jeden.......to co nam ponukaju teraz je nic moc........maximalne jeden je dobry aj to na priemernej urovni
No oki, tak ja teda vyjadrim svoj nazor - ak hento maju byt ludia, ktori su buducnostou funradia, tak potom naozaj Amen tma, pretoze su absolutne netalentovani, nemaju mikrofonicke hlasy a su trapni.Vobec nemaju anilen nabeh na funkovsky humor. neverim, ze hento je to najlepsie, co sa do konkurzu prihlasilo. Zaujimalo by ma, ze kto ich tam vsetkych pretlacil. Ale ved pravda, vieme, ako to s konkurzmi do velkych radii u nas chodi...clovek, ktory na to ma sa moze aj poskladat, pokial nema nejakeho ´kamosa´ na spravnom mieste. To je moj nazor.
Ved vyjadrite svoj naazor na kandidatov....:) Nechce sa mi verit ze to nikto nevnima...:P
uz sa neda. termin prihlasok bol do 24teho
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň