Diskusia k téme Šupa na ráno vs. nedeľná šupa
nedeľná šupa - bumerang je super relácia a je to jedina relacia ktoru na exprese pocuvam
lubosss: oooo teraz si im dal to je ono a to je fakt ale zas na druhej strane za aku kratku dobu dokazali vytvorit kvalitny web.
Riadna šupa pre poslucháčov bol fakt, že Expres nemal 5 rokov vlastný web ;-]
SDX to uz jasne vyargumentoval, takze zbytocne tu teraz nadavas na Expres.
Jednoznacne ranna show fun radia Run Fun sa skor zacala predstavovat pod heslo "Šupa na ráno" a ako vzdy expres zas ukazal ako mu dochadzaju napady.
V Bumerangu z roku 1985 (druhy Bumerang v historii, vysielany 16.7.) uz bol s nedelnou supou (pustite si zaznam na expres.sk).. takze Expres :)
ja to myslim tak ze podla mna sa Bumerang zacal nazyvat skor supa..
dobre ale ako to myslite? Bumerang začal vysielat skor ako Šúpa na ráno ale odkedy sa začal Bumerang nazyvat nedeľná šupa
tiez si myslim, ze nedelna supa zacala skor a podla mojho nazoru je aj lepsia. funko nezvyknem pocuvat casto, ale Bumerang je super!
tiež si myslim že Funko začalo oznacovat RUN FUN skor šupa ako Expres Bumerang
Nejde o porovnávanie programov, ale o to že máme v éteri dve šupy. A fakt neviem ktorá tu je skôr.
12: ok ale odkedy sa Bumerang začinal nazyvat Šupou? skor ako funko zacalo s novou rannou show alebo kedy?
Ktora supa vznikla skor? Lahka odpoved- Expres Bumerang sa zacal vysielat este pred novou sezonou, zatial co RUN FUN az potom. Takze opat mozme vidiet kreativitu ludi z Fun Radia.
Tiez som si vsimol, ze obe radia maju svoju vlastnu "supu". Neviem sice ktora supa vznikla skor, ale aspon mozeme vidiet, ako sa radia navzajom ovplyvnuju.
Porovnavate neporovnatelne.. rannu show a "spomienkovou" show.. ale radsej pocuvam Bumerang :)
Mno jasna vec ze supa na rano je best. Vsak si staci vypocut ukazky na stranke fun radia a hned je to jasne. Takze Adela Sajfa tha best
Tak vysvetlím. Funko má šupu na ráno, Run Fun a Expres má nedeľnú šupu, Expres Bumerang. Sú to rozdielne programy, spoločná je len tá "šupa".
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň