Diskusia k téme Chceli by ste návrat starého FUNka ?
Ano,ale hlavne návrat toho z rokov 90.Samozrejme si uvedomujem,že to nie je možné.
Slavo Jurko odišiel do rádia OKEY, kde robí víkendovú rannú reláciu
miňom a slavo..tak tych je obrovska skoda.bola to skvela dvojka :(:( ...funku toho priniesli vela......
vodite FM nehra moc komercie a je kde je takze oni vedia co hrat
ale nezaskodilo by troxu zmenit repertoar napr.hip hop ZIADNY ANI PUNK
e.vita: hej odisiel do okey za miňom, viem že bude vysielat ranne vysielanie ale odkedy to netušim
Uplne zbytocna diskusia... doba sa zmenila, ale par ludi si to este ocividne nevsimlo...
Nevie niekto co je so Slavom z funka? Odisiel do OKEY? Alebo kedy a co vysiela?
ano chcel by som zmenu a navrat. Funradio som pocuval pred cca 6-tymi rokmi a to bolo to prave radio pre mladych ludi. Stare osadenstvo, stare relacie, bolo to strasne super. Ale bohuzial doba pokrocila a nie je mozne zmenu spravit. S uzasneho radia pre mladych ludi sa vyprofilovalo dalsie hnusne komercne radio. Ale doba je taka. Fun je fun a vzdy zostane Fun. Ale nie tak ako volakedy. A to mi urcite vsetci date zapravdu. Aj ked .... ktovie ? keby zmena nastala... v dnesnej prekomerciolizovanej dobe.... kde vsetky radia vysielaju na jedno kopyto .... ktovie? Fun je fun :)
Skor zmen svoje uvazovanie az potom nieco pis, ako bludy. Veci sa udiali k lepsiemu, stale je co zlepsovat, ale neda sa to so stavom napr. spred dvoch rokov porovnat.
Vsak uvidime co pre nas chystaju od noveho roka. Mate niekto nejaky headline co by sa mohlo diat ?
A to už prečo. Nebodaj ti vyhovuje súčasné vysielanie. V každom prípade si treba uvedomiť, že vo FUNku je zmena rozhodne potrebná.
Tak, tak, cesta späť nemôže byť správna...
ste sa zblaznili? stare casy<? kazdy sa pozera dopredu a vy chcete vracat veci z minulosti?
hitparádu FUN TOP FUJ/alebo tak nejak sa to volalo/.O najhoršiu pesničku.
lin plus: ty sa sa zblaznil ty si myslis a nie len ty že jeden clovek urobi vo Funku prevrat sa zobud
O tom ani nepochybujte, ze by som chcel!
Prave preto ich uz dlhu dobu nepocuvam, lebo to sa v sucasnej dobe ani neda.
A ešte som si spomenul na Exil, Loby, Ingolu a D-Night...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň