Diskusia k téme Satelitné rádiá
pri anlogu som mal klasicku 120cm antenu a pri burke/hustom snezeni nabehli drop outy (biele/cierne botky). pri digitale mam 80cm parabolu pri snezeni vsetko OK pri silnej burke vypadol signal, ked bol burkovy mrak medzi antenou a druzicou, najskor vypadli niektore transpondery, neskor vsetko - podla sily signalu, netrvalo dlho a nabehli.
niekedy pri satelitnom analogu začal počas dažďa obraz snežiť až nebolo nič vidieť... podľa toho ako silnel dážď... A aké máte skúsenosti teraz s digitálnym satelitným príjmom TELEVÍZNYCH PROGRAMOV napriklad zo satelitu ASTRA 3B a 120 cm parabolou počas silnej prietrže ak husto prší dážď. Začne vám to kockovať a potom ide do čierneho obrazu? až kým sa dážď nezmierni a naspäť začne kockovať a tak sa vráti do normálu?
http://www.radioswisspop.ch/en
Dá sa pozrieť aj playlist mnoho dní spätne.
Naprosto súhlasím s Tebou, je to super rádio to Swiss pop aj ja to počúvam vo švajci na DABčku alebo doma na nete :(
Výborné rádio (čisto hudobné) so skvelou hudbou, uvítal by som ho aj v našom DVB-T alebo v našom DAB.
Pato,v USA mi kup modre rifle Wrangler,velkost W34-L32..naj model George Strait..maju ich v obchodoch zn.SHEPLERS.Stoja 34 dolarov,dam Ti 50.Dohodneme sa.
Ináč zaujímalo by ma či v Európe je alebo či bude niečo také ako v USA Sirius alebo XM. Čosi som počul o World Space, vie niekto čo to je?
veru nebude, ta druzica pokryva len S. Ameriku, checkni obrazok: panbo.com/Sirius_20Coverage_small.jp g
(zmaz medzeru pri konci)
u nas to fungovat urcite nebude pokrytie je len tam u nich
jasne ze by to malo fungovat!
Rad by som sa spytal ci mi bude niekto vediet poradit.Momentalne sa nachadzam v USA a tu je rozsirene pocuvanie radia cez satelit.Ma to skoro kazdy.Ked som sa pytal na to v predajni povedali mi ze nevedia ci ma slovensko taku moznost.Priimac tu stoji len 50 dolarov ale neviem ci to pojde u nas doma .Su to viac menej male sady SIRIU do auta.Vie mi niekto poradit ci to bude fungovat aj u nas ?Za odpoved Dakujem .
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň