Diskusia k téme World Chart Show
@Milan: keďže rádio ako také je biznis, tak je to dosť významné či program má nejakého partnera či nie, teda nie je na tom nič zvláštne keď si aj takúto vec niekto všimne
@Andy: bolo to dnes bez coca-coly
no ja som to minuly tyžden pisal a pocuval a nebolo tam ze coca cola a tento tyžden som nepocuval... bolo to tam ???
ale asi skoncili na slovensku lebo jeremy uz ani nespomina pred zaciatkom ze ludia mozu zbierat body a vymenit ich za mp3 alebo niečo vyhrat
Niekto spomínal že na Funku už nebolo pri World Chart Show použité Coca-cola. Teraz počúvam World Chart Show na rumunskom Kiss FM (dá sa to cez satelit) a tam je to stále Coca-cola World Chart Show. Teda určite je Coca-cola partnerom World Chart Show, len asi iba na niektorých trhoch, nie všade. Minule som Funko nepočúval, dnes si to určite všimnem či tam bude Coca-cola
hehe keho dobrych ludi? ludia ktory sa tam rozumeju do hudby je tak este mozno Kava nikto viac
Ako hitparada je to v pohode a rad si vypočujem, ale ten moderator to je OTRAS! Hotová katastrofa, mali by ho veelmi rychlo vyradiť z prevadzky a dať tam kohokolvek ineho, ved FUNko ma dost dobrych ludi.
Rebríček World Chart informuje o najpočúvanejších tituloch na našej planéte. Zosumarizovaný je podľa najväčších rozhlasových staníc z celého sveta...len tolko pre Pepee-ho.
a co je pre teba aktualna hitparada ? nebodaj si priaznivec expresu a ta ich Európska hitparáda s Peťom Palovičom - rebríček v súčasnosti najhranejších a najpredávanejších singlov Európy ? to je pre teba aktualna hitaprada ?
Len veľmi ťažko mi je pochopiť ako je to možné, že taká neaktuálna hitparáda vôbec niekoho baví.....
Ano, vsimla som si to, napr.nedavno zahrali Byonce v neakom tanecnom remixe. Zatial som to vsade pocula len v pomalej verzii. Je to fajn, celkom mam tu hitparadu rada :-)
Všimli ste si že v každom vydaní je jedna skladba zahraná v nejakom remixe? Čo na to hovoríte?
Rebríček je aj na tejto stránke a nájdeš ho aj na radioexpress.com
Neviete náhodou, kde by som mohla nájsť rebríček Coca Cola World Chart Show?
alebo www.radia.sk....tu je World Chart Show rebricek tiez
Dnes je už rebríček aktuálny, ten ktorý je na radioexpress.com
Asi to bola verná kópia originálu, na Rock FM si asi takú námahu s prekladaním scenára nedávali, neviem posúdiť. Ale žiaľ rebríček bol neaktuálny...
mne sa ta relacia spracovana technicky aj moderatorsky na vysokej urovni.Skor mozno obsah je moc americky,ale to pri licencovanom formate nikto ani inak cakat nemoze.
http://www.radioexpress.com/public/w orldchart_ihr.php
tento je dobry mal si medzi w a o medzeru
Tu je lnik na rebricek, ktory bude Funko vysielat o tyzden: http://www.radioexpress.com/public/w orldchart_ihr.php
Ak by tam boli nejake medzery, tak ich treba vymazat.
A este sa chcem opytat, kde by som mohol najst zoznam vsetkych radii, ktore to vysielaju.
caute!
ta relacie prave beži a nikdo neni v studiu pozeram to na kamere to je akože predhrata?
toto snad nie myslel som že to bude naživo
lubosss: je nerobim reklamu ja informujem ako to bude
Ak som dobre rozumel tomu čo rozprával Jeremy v Run Fune, tak sa nebude predstavovať celý rebríček z ktorého by sa niečo zahralo a niečo nie, ako to bolo na Rock FM, ale predstaví sa len Top 20, z ktorej sa zahrá asi všetko. Som zvedavý, ako to bude.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň