Diskusia k téme Králikovci a kresťanské relácie nepatria na Rádio Slovensko
nema niekto vsetky diely kralikovcov? idealne ogg/mp3 ale moze byt aj linearne wavko
ani v Bavorsku veru taketo veci nejdu na vsetkych sytaniciach ..urcite nie na Bayern3 - moderna hudba a Bayern5/Antenne Bayern-Spravodajstvo...a neviem co tu splietas o novinach, pokial nemas na myslki nejaky programovy tyzdenik
ale patria!
Bakalári o polnoci.
tak isto chodia "Bakalári" o polnoci so stredy na štvrtok o 00:01. Na Regine treba ešte popracovať. Mne osobne vadí že cez víkend po 18:30 je vysielanie rádia SRo5 Patria, čo má núti SRo prepínať vždy večer v sobotu a v nedeľu.
tak toto som necakal a v tento cas ani nehladal
no tak to je suce ozaj iba na nahratie, nie na pocuvanie nazivo
Život s vôňou vanilky so štvrtka na piatok o 00:01 repríza na Regine.
Chodí o polnoci v piatok repríza na Regine. Nerozumný čas o polnoci, čo už.
Neobjavil som v programe, zeby mal tento novy serial nejake reprizy, ani v utorok o 17:30. Opytal som sa na FB ohladom archivu. Zvyknu reagovat, uvidime zajtra, ak zrovna moj prispevok nevytlaci olympijska tematika.
Tiež mi je ľuto Králikovcov, ale žiaľ, je pravdou, že skoro všetky hlavné postavy, ich protagonisti, postupne vypadavali...
Pozeral som dnes archív, či tam je tne nový seriál a nie je :(
A k programu sa neviem prepracovať a tak neviem povedať, či ide repríza v utorok o 17:30...
Aspoň posledný diel Králikov a prvý diel toho nového mohli dať do archívu...
A prečo vlastne zrušili na večer reprízy na Regine?
Len drobne upresnenie, Kralikovci sa dozili 20 rokov (zacali v 1994). Mne sa nepodarilo zastihnut prvy diel noveho serialu, nebol som doma, a nenahralo mi to, takze dodnes ani neviem ako zacal. Dufam, ze v RTVS budu mat rozum a zaradia tento serial do archivu.
Kukol som na webe, kolko rokov isli Bielikovci. Uvedene je 1974-1990, t.j. 16 rokov. Kralikovci vydrzali bezmala 24 rokov. Asi bol naozaj cas skoncit. Treba dufat, ze novy serial "S Vôňou vanilky" bude dostojnym nastupcom.
Serial skoncil nadobro, ako posledny diel je teda c.824 - Cas zmieru II. Pokracovat sa donekonecna neda, obzvlast ked vam zacnu "vypadavat" protagonisti klucovych postav. Inak ja som si odpoved na tuto otazku o konci seriali zistoval v RTVS, ochotne mi odpisali na email. I teraz beziaci novy serial opat pripravuje Literarno-dramaticke centrum.
Na Regine v nedeľu o 12:30, (práve ho počúvam).
"S Vôňou vanilky" sa to tuším volá.
Doteraz neviem dôvod, prečo zrušili Králikovcov, veď to išlo na Regine, a keď, tak mali ich dať na iný kanál RTVS. Boli to príbehy skutočne zaujímavo podávané a nie komerčne, ako to teraz je moderné. Chýbajú aj mne Králikovci, dobre sa počúvali. Chcela by som vedieť dôvod, prečo sa zrušili a či niekedy bude pokračovanie tohto seriálu.
Bielikovci sa napchali do strany, takze museli skoncit a nahradili ich Kralikovci. Co je dovodom skoncenia Kralikovcov, to neviem.
Keby sa vsetky casti dali vypocut aspon z archivu, ale to asi mozem len snivat.
Aj mne Králikovci chýbajú. Škoda, vlastne ani neviem, aký bol na to dôvod. Spolu s predošlou rodinou Bielikovcov už patrili k vysielaniu...
ako po 7 rokoch od velkeho tresku vyzera Radio Slovensko a co vsetko tam (podla mojho nazoru) nepatri:
Naša hudba - piatok 17:10
Túto hudbu mám rád (repriza) - sobota 5:05
Pálenica Borisa Filana - sobota 11:05
Víkend so slovenskou hudbou - sobota 11:40
Literárna revue - kazda druha sobota 21:05
Detska kniznica - nedela 7:20
Bola raz jedna povesť - nedela 7:30
Kresťanská nedeľa - nedela 9:05
Túto hudbu mám rád - nedela 10:05
Nedeľný zábavník - nedela 11:05
Pálenica Borisa Filana (repriza) - nedela 20:05
Víkend so slovenskou hudbou (repríza) nedela 20:40
Program cez pracovne dni vyzera byt takmer "vycisteny". Nedavno som jeden pracovny den po veceri registroval nejaku "nevhodnu" relaciu, predpokladam vsak, ze tu zlikvidovali pri poslednej uprave programovej struktury. Bohuzial novo pridana relacia Naša hudba s Julom Virsikom v piatok nie celkom zapada do programovej struktury RS.
Vikendy na RS, hlavne dpoludnia, chcu byt zjavne ladene "pohodovejsie". Nedela dopoludnie na RS je stale velky problem. V case 7-8 a 9-11 vonkoncom nemozno hovorit o informacnom radiu. Nedelne dopoludnia na RS, tolko kritizovane na diskusnych forach, bohuzial nadalej zostavaju velky problem.
Celkove hodnotenie programovej struktury RS: 9/10.
Velmi mi chýbajú Králikovci,na ktorých som sa v nedelu tešila.Vždy som si pri nich odýchla a naštartovala sa do dalšieho týždna.Škoda .
To vies, kym si ludia zvyknu na nove frekvencie, tak to potrva aj dva roky :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň