Diskusia k téme Bude z Rádia Okey Európa 2?
Značka OKEY má svoje logo pre letný festival OKEY LETO. V roku 1997, keď bol 1.ročník, vtedy sa to volalo Ahoj Leto. (vtedy to bola KOLIBA). Čo sa týka relácií, mohli by padnúť relácie typu karaoke, alebo Retro Charts, no.1 hits. Takéto tipy na Slovensku chýbajú. A ešte usporiadať zimnú "lahôdku", lebo min. rok OKEY Vianoce neboli. Konali sa v PKO. Uvidí sa najbližší čas, na 6.narodeniny OKEY, kt. budú 1.marca
Celkom nesúhlasím s tým, že kto si dovolí vybrať hudbu. Ak dobre viem, tak vo večernom vysielaní vyberá "dosť" skladieb na základe poslucháčskych tipov moderátor. Keď bude rádio naformátované, tak je dosť pravdepodobné, že sa to zmení.
Ja si myslím, že meno rádia zmenia. Ajkeď sa mi to nepáči. Keď sme už pri tom názve, tak to bude Evropa2 a nie Európa2, keďže si to zaregistrovali v tejto podobe: http://registre.indprop.gov.sk/regis tre/detail.do?register=oz&puv_id=812 84
Len nedokážem pochopiť ten názov. Prečo 2? A prečo po česky? Kde to do frasa žijeme? V ČR alebo SR?
Podla mna sa Okey nepremenuje. Ved ked by chystali zmeny tak by napriklad nehladali logo pre ich letny festival. A ked uz niekto zmenu nezachytil, tak Vam poviem ze Okey uz dlhsi cas vysiela len skladby mladsie ako 10 rokov a dost zmenili rotovanie novych piesni.
A co sa tyka Koliby. Bolo to dobre radio, len ho nerobili spravnym sposobom ako to robia dnesne radia. Hrali co sa im chcelo, rozpravali tiez co sa im chcelo. Staci si len spomenut na Mirca a jeho sutaznu relaciu Ahoojte (dnes sa vysiela v piatok ako Okey s Mircom). Sam tam aj povedal, ze on v tejto relacii bude pustat len skladby ake sa mu pacia. A bolo aj tak.
A DNES ??? DNES SI TO NEDOVOLI ANI JEDEN MODERATOR. Dokonca ani on a pri tom je hudobnym dramaturgom v Okey.
V časoch keď sa radio volalo RADIO KOLIOBA-tedy mali relatívne veľkú počúvanosť.A aj ja musím povedať,že vtedy sa mi páčili najviac.Npr.Nedeľné oné.../a scénky v programe/,MAGATICKÝ EROZÍN s Hanou,MRAZENIE,ZLATÁ ŽILA/vyhral som zlatý prívesok/,KOLIBABA...atd.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň