Diskusia k téme NARODENINY r_ OKEY ????
Tak to sa potom veľmi dobre poznáme :o)), si to predstav - FALK
je naozaj zábavné čítať ako tu pekne ale nezmyselne mudrujete. A najmä falk :o( vieš o novom formáte velký gulový vedia to iba 5 ludia na Slovensku.
LuboTS: S formátom to tu rozvíjať nebudem, poslucháč rádia OKEY si rozhodne príde na svoje. Rádio však naďalej pracuje na hudobnej dramaturgii tak, aby jeden druh hudby neprilákal iba určitú časť poslucháčov a neodradil zvyšok. To je asi najväčšie umenie hudobných dramaturgov, aby vedeli, ako hudobné žánre namiešať tak, aby boli kompatibilné.
Silno pochybujem, ze falk ma vobec nejaky sajn o tom, co sa v Okeyi deje, sudiac podla jeho uletenych prispevkov....
Zdá sa že máš nejaké informácie z Okey. Vieš už aký formát bude mať toto rádio? Nečakám že to tu dáš, ani ja tu nepíšem čo viem z iného rádia, ale vieš aspoň odkedy bude mať Okey nový formát?
Slavo Jurko bude vysielať rannú show na OKEY. Ešte nevysielal, ale podiela sa už na príprave.
A už aj vysielal? Alebo akú tam má funkciu keď píšeš že tam je?
Rádio OKEY malo narodeniny 1.3. Slavo Jurko je v okey
nema okey narodky 4.3. ? mne s azda že tak to nejak vychadza a Slavo no tak mohol by prist jeho mam rad kvoli nemu asi aj obcas preladim na okey a ma prist aj Dubnička spat do okey
A ešte niečo. Tuším mal ísť Slávo do Okey. Žeby tam prišiel až s novým formátom?
Stránka funguje, k vyčisteniu playlistu neprišlo, stále je to Okey...všetko je tak ako bolo. Stále treba čakať čoho sa dočkáme. A kedy. To asi okrem pár ľudí netuší nik.
inak nejde stranka www.okey.sk tak neviem co si teraz mam o tom mysliet
ono,ako môžu chcieť viac,keď sa len snažili skopírovať FUNRADIO.
Mozne to je, lebo ani chyru ani slychu o tom, ze by oslavovali narodeniny .... ani vo vysielani a ani na webe nic nie je ..... kto vie
no len aby to toho 3 alebo kolkeho marca zrazu nebuchlo, je ticho pred burkou a ta burka bude možno zmena nazvu radia a veci s tym spolocne
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň