Diskusia k téme Na Slovensko mieri NRJ Group
NRJ na Slovensku by bola bomba.Expres a Fun by sa konečne mohli začať triasť:-) Určite by som ho u nas uvítal :-)
zeby boris az tak potreboval peniaze? to sa mi nezda... sice aj na tom jeho pozemku na novosvetskej sa toho moc nedeje poslednu dobu. na miami ma asi velke vydaje :D
jedna baba povedala ble, ble, ble.....ked nie su konkretne fakty, tak je to na....a ak by sa predavalo prave FUNko, tak znacka by sa zachovala, lebo u nas ma dost vysoku hodnotu a nakoniec jej patri prvenstvo na poli dualneho vysielania
Daj tu zdroj tejto informácie inač to nemá zmysel.
Ahojte, po pár rokoch som tu opäť so správou, že už to nebude dlho trvať a budete môcť počúvať rádio, ktoré si rýchlo obľúbite. Čoskoro budete môcť počúvať Energy
bolo by zaujimave zistit, aku "hodnotu" ma na slovensku znacka Fun radio.
Takze, ci NRJ vstupi na nas trh neviem, viem vsak naisto, ze FUN nie je teraz na predaj...
Ked RTL kupila francuzke FUN, tiez nezmenila jeho znacku,ale ako pises, je zbytocne zatial tu robit uvahy...
Ale ak ho fakt bude mať NRJ Group, čomu zatiaľ neverím (aj keď to nie je celkom nereálne) tak značka sa na 99% zmení. Ak by to kúpil napr. taký Clear Channel, ten v našom regióne nemá veľké aktivity, tak tam by som veril že značka zostane. Ale tieto úvahy to je len predbiehanie situácie.
Ak sa aj FUN nahodou predavat bude, znacka sa urcite zachova...
A kto odkupi Radio Hey? Tuto mumiu?
Ak je pravda, čo je napísané v článku o N-Rádiu, že sa uvažuje o predaji Fun rádia, tak by som to aj uvítal. Jasné že by to bol koniec značky Fun Radio, tú má konkurenčná RTL Group. Osobne tomu neverím, ale viem si predstaviť namiesto Funka Energy.
mna by zaujima tiez odkial toto info,ale podla mna keby to uz mala byt pravda ,tak logicky jedine francuzske radio u nas je FUN ktore uz vela nenarobi tak zeby s FUN nrj? :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň