Diskusia k téme Akym smerom pojde radio OKEY
podla mna je scestne uvazovat tymto smerom. predsa keby bola tato uvolnena cast trhu dostatocne velka a financne zaujimava, zrejme by ju fun radio neopustilo. a vo vseobecnosti prevlada vo svete trend ustupu hovoreneho slova pred hudbou.
kazdopadne, zaujimavy nazor...
Ja predpokladam ze zatial Okey sa chyti aktualne uvolnenej casti trhu - mladych ludi, ktory chcu zabavne vstupy, ktore im uz asi rok neponuka Funko. Toto je ta najlepsia moznost ktoru mozu zvolit.
smer uz ma v podobe staronoveho moderatora ... JOHNY D,
uz maju aj noveho riaditela, ktory je cech, takze smerovanie na 100 pro neake bude .... len otazka je ze kam to bude smerovat
mtv je hudobna tv stanica - nie rozhlasova. co tento prispevok chcel povedat?
kajda, ja som v OKEY praxoval, tak ...... Vidno, že máš informácie o rádiach, tak asi ako ja v predávaní handier v Mongolsku. Netuším, ktoré rádio ti vymýva mozog k takýmto "chobotinám". Tažko sa ti to prehlcujú názory iných. Na SLOVENSKU NIE JE ZATIAĽ ŽIADNE RÁDIO, KT. BY SA ROVNALO S NAJLEPŠOU HUDOBNOU STANICOU MTV!!
falk,ty vies o rádiách veľké ,kulové, ... za všetko snáď len jedna perla : playlist podriadený určitým typom relácií :-)
vidno, že si v rádiu nikdy nerobil, len chcel.
Myslím si, že k veľkej zmene nedôjde, čo sa týka med.partnerov. Relácie treba pomeniť, aby to bolo dynamickejšie .Uvidí sa aj ako popracujú hudobní dramaturgovia, aby muzika nebola "guláš" . Playlist by mal byť podriadený určitým typom reláciam. Čakám v tomto pokrok
Asi to nebude tak že formát sa bude vyvíjať, ako píšeš, ale príde výrazná zmena zo dňa na deň, ako to bolo v prípade Melódií. A nie je nič nezvyklé že so vstupom veľkého investora príde aj k rebrandingu, ale nemusí.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň