Diskusia k téme Robo Grigorov na FUN RÁDIU?
Robo je hudobna Star....je to hviezda....Ma na viac ako popularitu...Je originalny a pret si pozrite super stranku o nom www.robogrigorov.blog.cz stoji to za to!!!A nezabudnite tam pridat svoj komentar!!!
neviem prečo hovoríš vždy???? To môže mať viac dôvodov a ten pravý vie len Robo. Poznám viac umelcov, ktorí tým že boli introverti, vytvorili najkrajšie diela. A mimochodom tá pesnička, ktorú hudobne zložil pre Mateja Koreňa je super.
Hmm, a preco pri vystupeni v telke ide vzdy na playback? :)))
ma vynimocny vlastny styl a je vyborny skladatel aj interpret (na rozdiel od vacsiny sucasnych slovenskych "hudobnikov"...)
Asi nepoznáš tvorbu RG, pretože žil dlhý čas v ústraní hudobného biznisu.RG bol v začiatkoch FUN RADIA ich moderátor, nahrával im zvučky(CD Vdýchni reggae). Pesnička DVAJA sa zaradzuje medzi 10 nahranejších pesn. za 10 rokov.
Spomeniem najznámejšie: Edo, Motlidba lásky, Pocta Majakovskému, Valčik pre Európu a i. Pri prevrate mali jeho pesničky veľký význam. ,,Povedzme´´´je zaradená do nominácie na Aurela 2006 a Robo Grigorov je zaradený do nominácie o najlepšieho speváka. Miloš ak chceš o Robovi písať názor, poraď sa najprv s nejakým hudobným odborníkom.
Neviem či za dá za kvalitu považovať práve Robo Grigorov. Ja by som medzi kvalitnú hudbu skôr zaradil napr. (R.Mullera, Pehu, Tinu, Mariana Čekovského, J.Kirschner, P.Lipu, Vidiek, Puding pani Elvisovej, J.Filipa, IMT Smile, Bystrik, Hex, Paru, Puding pani Elvisovej, L.Lučeniča).
Robo Grigorov sa mi do FUN RÁDIA absolútne nehodí.
Miloš, čo sa týka Roba Grigorova je to naj., čo na Slovensku máme.Jeho pesničky sú prepracované v každom detaile. Počúvanie jeho CD je zážitok. Ja mu skladám hlbokú poklonu.
Nechápem Miloš, čo myslíš tou otázkou, či pesnička ,,Povedzme" od Roba Grigorova prešla testami?
Táto pesnička má nadčasovú kvalitu a každý kto strávil nejaký čas v hudobnej škole, alebo má hudobný sluch, to vie.
Mne je len ľúto, že od Roba Grigorova, ktorý je špičkou slovenskej hudobnej scény, rotujú v rádiach len dve pesničky
,,Povedzme" a ,,Kým Ťa mám".
Pieseň od Roba Grigorova sa mi páči, len ju opakujú dosť často dookola, na úkor iných noviniek,podobne ako niekoľko ďalších piesní dookola.Opakovanie matka múdrosti, ale všetkého veľa škodí a pritom je to také jednoduché.Stačilo by keby hrali tu istu vec od toho isteho interpreta raz,alebo dvakrat denne a problem by bol vyriešený a tak by došlo na všetky pesničky, môžu experimentálne nasadiť rôzne pesničky a skúšať ako stúpa, alebo klesá počúvanosť, prípadne v priebehu týždňa poslucháčom predstaviť aj celý album od nejakého interpreta, skupiny.Rozšíriť zábre na 2000 piesni a problem je vyriešený a poslucháči si prídu na svoje, alebo ešte jednoduchšie vrátiť fun asi tak o 3 roky späť a je po probléme.
Nas / Chrisette Michele - Can't Forget About You
To je čo za grc ??
To je dosť chyba, že FUN RÁDIO nenasadzuje do vysielania všetky novinky resp. značnú časť z nich. Už som podotkol, že nový hit ma už formácia Scissor Sisters s pesničkou She's My Man.
A ďalšia vec, rádio nedáva do vysielania všetky novinky, vyberá iba tie, ktoré potrebuje
v poriadku, nech boduju, ja im to neberiem:) k funradiu len tolko, ze co neprejde testovanim (rozumej, co sa nepaci posluchacom), sa hravat nebude.
Minimalne 3 pesnicky z toho zoznamu, co milos napisal, boduju v hitparadach.
Kaiser Chiefs - Ruby
Amy Winehouse - You Know I'm No Good
posledna veta je zaujimava! toto su hity. spytam sa - ako resp. kto urcuje, co je hitom a co nie? je to hudobny dramaturg radia, je to BillBoard Chart, UK Chart?
Ak sa vo FUN radiu objavi neaka dobra a nova hudba, tak jedine v nedelu vo World Chart Show. Je tam pocut pesnicky, ktore (aspon si myslim) neurcuje FUN :-) Ten zoznam, ktory si vypisal je pocut skor na _FM
Ako je možné, že sa vo vysielaní FUN RÁDIA objavuje pesnička Povedzme od Roba Grigorova. Ako je možné, že táto pesnička prešla testami a s takou vysokou rotáciou sa objavuje v éteri. FUN RÁDIO nie je EXPRES. Zaujímalo by ma ešte, že prečo vo FUN RÁDIU stále rotuje formácia Scissor Sisters s pesničkou I Dont Feel Like Dancing, keď táto formácia má už druhý hit She's My Man. Kde schovávajú najnovšie hity, ako napr.
Amy Winehouse - You Know I'm No Good
Datarock - Fa-Fa-Fa
Lily Allen - Knock 'em
Tracey Thorn - It's All True
Kaiser Chiefs - Ruby .
Toto sú hity.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň