Diskusia k téme FUN RÁDIO sa mierne približuje k alternatíve
mne to nejde stiahnut, napise mi že subor neexistuje
http://file022r.mylivepage.com/chunk 22/742595/520/Para-Abstinent.mp3
neviete mi niekto poradit ako sa dostat k MP3 para-abstinent??? ved to aka supa pecka.....
para, polemic, p.p.elvisovej,ears, lepayaco,hex,supple people,lucie, kmetoband,dara rolins, buty,made2mate, vidiek, b3...
Smiem vediet, co vcera vo FUN in CS hrali, ked to ma tuna tak dobry ohlas, nepocuval som...
Lubos TS predbehol si ma. Ale aj napriek tomu, že podstatne vyslovím ten istý názor, budem reagovať na adresu FUNka. Program Fun in Czechoslovakia bol dnes vynikajúci. Len škoda, že niektoré piesne nerotujú v ostatnom čase, mimo tohto programu. Aj keď fandím Rádiu_FM, musím povedať, že program Fun in Czechoslovakia bol dnes lepší ako program D2, vysielaným rádiom FM.
Som si toho vedomy, ale uz to ze je nasade ako powerplay vnimam ako plus. Necakam ze bude hrana ako komercnejsie slovenske kapely. A musim pochvalit tvorivy tim Fun in Czechoslovakia, za ich neustale zlepsovanie, co sa ukazalo aj v dnesnom vydani. Od vyborneho playlistu az ku skvelemu Juniorovi
To že je skladba v Power Play ešte nemusí znamenať že ju budeš počúvať dlho. Skús si spomenúť na skladby ktoré boli ako Power Play za posledné týždne a ktoré z nich sa bežne hrávajú aj teraz? Skoro ich nepočuť...
Aktualna powerplay Para - Abstinent. Som prekvapeny, pretoze ked ju pustal vcera funsider, som myslel ze ju pocujem na funku poslednykrat. Takze urcite krok dopredu u mna.
Urcite sa tam budu nejake veci doladovat...
myslim,ze tu ide primarne o zvysenie podielu na trhu a rozsirenim hudobnej dramaturgie sa sleduje moznost prilakat novych posluchacov,riziko je v tom, ci viac starych posluchacov neodide ako novych pribudne.Tato dramaturgia mi pripada ako prechodna,aspon dufam,lebo zatial je to taky hudobny gulas.
Milos, mylis si pojmy, komercne radio na nasom trhu nikdy nebude alternativne. Alternativnu hudbu moze ponukat jedine okruh verejnopravneho rozhlasu ako sucasne _FM alebo radio, ktore bude prevadzkovat nejaka neziskovka.
To, ze FUN hra teraz inak je sposobene velkym auditornym testom, ktory sa robil pred nejakym tym mesiacom.
Na Alicu sa skusim nakontaktovat, je pravda, ze aj ja mam viacero otazok tykajucich sa hudby...
Marcel nemá skúsenosti s profesionálnym formátovaním rádia, nech sa o hudbu stará jedine niekto kto vie čo je to formát, ako má vyzerať, čo do neho patrí a čo nie...a hlavne pre akú cieľovú skupinu má byť. Otázka je, či to Alica zvládne, zatiaľ to na rozdiel od jej šéfa nepovažujem za ideálne.
vo vsetkej ucte k osobe marcela forgaca, ktoreho si vazim nielen pre pracu odvedenu pre fun radio, ale aj pre alternativu v podobe radia _fm, si myslim, ze alternativa podla mna priestor vo fun radiu nema. mozno len raz denne, v ramci specialnej rubriky funsider.
Podľa mňa sa FUN RÁDIO čoraz-viac začína dotkýnať resp. približovať k alternatívnemu formátu. Dôvodom toho môže byť príchod M.Forgáča, ktorému vďačíme za výborný projekt v Rádiu_FM. Teoreticky by však mohol alternatívu do FUN RÁDIA presadiť jedine M.Forgáč. Verme, že sa mu to podarí.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň