Diskusia k téme Kiks Fór
Viaceri z KiKsu robia v radiu Sport. Neviem ci to este plati, ale kedysi ked to bolo este ako Hornet radio, tak moderoval tam aj Vysopal, Pavelka a pod. Teraz toto radio pocuvam pomenej.
...to bol program, tiez si ho silno pamatam a rad zaspominam. Mam len dva silvestrovske vydania KiKs fora nahrate na MC kazety, ktore vysielali kedysi od 20h do pol noci. Bolo to uzasne pocuvanie, najlepsie co vobec kedysi mohlo ist v slovenskom eteri. V podstate, cele radio KiKs malo svoju uroven, kvalitu... nie ako terajsie odpady!
Vtipy o policajtoch,blonďatých ženách i o východňaroch-malo to úroveň a pri počúvaní tohto rádia sa dalo krásne relaxovať.Hlas moderátora Kiks Fóru som zaregistroval v Rádiu Šport
mam kopu MC kaziet... idem to prehravat na mp3, kto chce ozvite sa
jan.tomko@atlas.sk
zhanam nieake casti KIKS FORU najlepšie v mp3 , mohol by som vediet na akej stranke by som ich nasiel ?
dajake casti kiksforu ?? v mp3 najlepsie .. lebo to mojemp3 nefunguje ://
Hladam nejake časti kiks foooru môzu bit aj v textovej podobe hlavne ze su.
mohol by niekto uploadnut nejaky Kiksfor alebo V10N? Linky ktore su v tejto diskusii su nefunkcne...
V textovej podobe sú Kiksfóry tu:
http://www.kiksfor.host.sk/
http://www.kiksfor.host.sk/historia/011.htm
nemate niekto cele relacie kiksfooru okrem tych casti co su na mojemp3.sk
skoda ze uz ju nevysielaju
Asi ťažko každý večer, keď to bolo vysielané len vo štvrtok. Aj to stačilo nato, koľko tam bolo prezentovaného hulvátstva a primitivizmu.
kiks for som pocuvala kazdy vecer bolo to super
ma niekto tie vtipy rad by som si ich stiahol hoc aj cele relacie
No jo toto si ja pamatam tobolo nieco s kosic, ty vole ani jedno radio nemalo nic take perfektne ako malo Radio KiKs skoda ze uz nevysiela a tak.. a nebolo zle aj relacia nocny jazci ci jak to bolo, dobre bolo aj KiKsacik xixi napr>
mas pravdu, ale aj tak by sa mohla obnovit hitparada vtipov, ked uz nie na KISS-e, tak na nejakom inom radiu, napr. OKEY.
Bola to super relácia robili ju profesionálni moderátori, ktorí vedeli baviť poslucháčov,tak ako aj iné relácie, ktoré boli charakteristické pre toto rádio, a hrali aj super pesničky na želanie no so zmenou názvu na KISS prišla aj zmena programu, teraz je to skôr taký druhý Expres.Celkovo to bolo moderné interaktívne rádio, hlavne o moderátoroch a o poslucháčoch, no premenovaním sa to len zhoršilo a vrátilo ich to do rozhlasového praveku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň