Diskusia k téme Vaše tipy na novinky do Vášho rádia
Neviem či tam už z toho náhodou niečo nie je ale moje hity na obzore ktoré by mohlo hrávať Funko sú mimo iných aj tieto:
Fergi-Clumsy
Alicia Keys-No One
Natasha Bedingfield ft. Sean Kingston-Love Like This
Tak ja od Funka už dlhší čas čakám skladbu Voľným pádom od Noc a deň. Dočkám sa?
Prepáčte mi chybičky: v Billboarde, Bubbly! takto to má byť správne.
Som rada, že FUN-ko začalo vôbec ako prvé hrať novú Britney - Gimme more. Takmer raketový nástup v Bilborde...tento týždeň zo 68. miesta až na 3. miesto! Čo by som ešte odporučila? Maroon 5 - Little of your time
Colbie Caillat - Bibbly
Kano feat. Craig David - This is a girl
Kanye West feat. T-Pain - Good Life
plus tlačiť MORE SLOVAK MUSIC !!!! Everyday!
tip na Fergie Ti vysiel. skoda, ze tie novinky su nasadzovane s takym oneskorenim. ja by som kludne privital castejsie nasadzovanie noviniek, rovnako tak ich castejsie obmienanie. no ale radio sa neriadi mojimi pocitmi...
30 SECONDS TO MARS - The Kill, From Yesterday
Moje tipy do Funka:
30 Seconds To Mars-The Kill
Sunblock-Baby Baby
Fergi-Big Girls Don't Cry
Bolo by toho viac:
1, Snow Patrol - Signal Fire
2, Mutya Buena - Real Girl
3, Evanescence - Sweet Sacrifice
4, 30 Seconds to Mars - From Yesterday
5, Mandrage - Kapky proti slzám !!!
6, Travis - Closer
7, Good Charlotte - The River
ja by som teraz nasadila pesnicky od Roba Grigorova z cd Vdychni reggae ,,Stale chodim s nou´´
Country skupina Veslári prekonala rekord v hranosti na rebríčku ECMA TOP 100 CHART so singlom I"m Leavin, ktorý je už 3.týždeň na špici najprestížnejšieho rebríčka country hudby v Európe a dokonca táto skladba prekonala rekord v hranosti. Kapela nedávno získala sošku Aurela.Bolo by možné zahrať jej hity aj v éteri?Mária
Tipujem ze na exprese sa bude hravat maroon 5 - makes me wonder, pokial sa este nehrava :)
Možno sledujete čo je v hudbe nové a máte predstavu čo by sa mohlo objaviť v tom Vašom rádiu. Napíšte aké rádio počúvate a čo nové by mohlo zaradiť do vysielania. A nedávajte dlhé zoznamy, tak 3 tipy. A po čase môžete napísať čo Vám vyšlo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň