Diskusia k téme World receiver s nahrávaním
-vie niekto o nejakom receiveri, či už klasický world receiver (Grundig,Sangean či iný....) s možnosťou nahrávania.je jedno či na kazetu, alebo na USB či SD kartu alebo má prijímač vlastnú pamäť, prednedávnom som Electroworlde našiel od SONY radio CD prehrávač s nahrávaním na USB....
- sú aj také veže?, ale abz mali klasickú zdierku na vonkajšiu anténu.Lebo pár veží s nahrávaním som videl, ale všetky tam mali drbnutý drôt napevno,,,,,
=
Ak chcete nahrávať vysielanie z rádia a nechcete už používať kazety, netreba nič kupovať, stačí používať Real player :-)
Vďaka,o takýchto zariadeniach viem.Mal som ale na mysli niečo,čo už je súčasťou receivera.myslím,že niečo bolo v rade SANGEAN s kazetou a DEGEN s mp3,ale stratil som to.
na slovensku existuje taka firma v nitre (nazov ma teraz nenapadne) ale moc tam toho nemaju.
skus pozriet cesku firmu elix. www.elix.cz tam mas aj mail na ich stranke dakde, tak sa ich spytaj, istotne ti poradia, ja som u nich kupoval skener :)
v tvojom pripade si myslim ze sa urcite daco najde ale skor v stolovom prevedeni s moznostou pripojit externe zaznamenavacie zariadenie, ... no ved sak skus sa spytat, uvidis sam
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň