Diskusia k téme Barbara Štubňová
Barbara Štubńová má skutočne príjemý hlas ale tá výslovnosť.Slovenčina má aj dlhé hlásky aj bodky a čiarky , otázniky...To však v super rýchlom prejave moderátorky zaniká. Na Šarišskom jarmoku sa tak hovorí , ale Slovenský rozhlas by si zaslúžil spisovnú výslovnosť Zakon je zÁkon a unia je Únia a udaj je Údaj atˇd.
aj Slovensko Teba
Barbarka ma velmi pený hlas a taký ma iba ona.
Ahoj páčila sa mi dnešná relácia Slováci v cudzine hlavne Anka z Duseldorfu že jej držím palce a že pozdravujem :-)
fotky od nej vsak som nikde nenasiel...
ved si vypocujte spoty na Vive a tam zistíte, ze je to ona, snad nie som tak stary aby som nerozoznal jej typicky hlas?!
Počul som ju v nedeľňajšom Dobrom ráne a v Nočnej Pyramíde. Inak, ja ju moc rád nemám. Vymenila kopu rádií...
..tak asi tazko moze byt na Vive, ked moderuje v slovenskom rozhlase...
No ja ju počúvam na ViVe, ked rozpráva intro a reklamy, má úžasný hlas!!
Pocul som ju na Radiu Slovensko cez vikend.
by mala čo najskôr prestať fajčiť
Fero mal pravdu! Celkom slusne fotky Barbary, aj niektorych jej kolegov (suvisiace so spominamnou reklamnou kampanou) mozno najst na tejto adrese: www.radioviva.sk/node/40. Neviem, ci take iste zverejnili aj v casopisoch.
co takto zbehnut na stranky radia viva? tam mate aj foto s barbarou...
Po dlhšom čase sa vraciam do diskusného fóra, ktoré mám sám na svedomí. Mám prosbu pre všetkých návštevníkov. Viem, že Barbara podporila reklamnú kampaň na žuvačky Nicorette a že sa v časopiseckej reklame objavila aj jej tvár. Prezradila mi to ona sama v liste. Ak niekto vie, v ktorom časopise sa táto reklama nachádza /prosím uviesť nielen názov, ale aj konkrétne číslo!/, nech mi to prosím oznámi e-mailom, prípadne na tomto fóre, OK? Pravdepodobne by to mala byť Báječná žena, ale stopercentnú istotu nemám.
Ešte odkazujem Šéfovi, že Bára si chráni súkromie v tom zmysle, že sa o. i. nerada fotí a jej fotku /s výnimkou spomínanej reklamy/ nikto len tak ľahko nezoženie - najmä nie od nej samej. Aspoň ja mám takú skúsenosť.
Nemyslíš náhodou obec Horná Štubňa ??? Sú tam 2 železničné zastávky a trocha ďalej aj železničná stanica ...
vasu barbaru mozete pocut na JOJ v relacii Nove byvanie, obcas tam nieco hovori...
Kto ma foto Barbari Štubňovej nech mi posle na email kosut89@azet.sk
Len si si pomylil moderatorku. To je Sandra Vychlopenova a nie Bara Stubnova. Pravdu mas len v tom, ze je to STV.
neznasam ten jej hnusny a slizky hlas. nech ju uz vyhodia, neda sa pocuvat. len kvoli nej si nikdy nezapnem to radio, lebo ma desi
Peter G.: Prepac ak som sa mylil, lenze ja som ju videl ako moderatorku jednej relacie, nuz uz neviem na ktorej stanici to bolo, ale ako hosti mal a P.Nagya a V.Patejdla... rozpravala sa s nimi o minulosti a spominali aj Hit storocia a preto som si myslel ze to je na STV...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň