Diskusia k téme Radio Kiss - Rožňava
to starý prišiel z inej dimenzie, keď spúšťa transmitter na čierno ?
podľa mňa ani nikdy nerozvysielajú,.
Ako je to vlastne s tymto vysielacom? Predpokladam ze stale nevysiela, udajne kvoli tomu ze bol namontovany na cierno. Vie niekto viac? Kedy bude opat v prevadzke?
pockame moja prijorita je sat ale obcas skontrolujem aj VKV hlavna vec ze sa pohli- vraj uz montuju anteny urcite sa dockame
aj ja mam dobru antenku, 5 prvkovu na streche.. ale nie otocnu.. len nasmerovanu na juh (madarske + rumunske stanice), tak preto to s tym Volovcom nevidim ruzovo. dievcia skala by bola okey :-)
Na Volovci to nebude bude to na Dievcej skale zo satu hra v pohode - ja len preto som na strednom sk a u nas sa nedalo prijimat ale tiez to mapujem mam otocnu fm antenu 4 prvkovu.
nic super ta necaka v radiu kiss opakovacka skladieb 4 krat za den ked nie viac peter ,skus satelit a uvidis ak mas moznost
no nebolo naposledy, ked som pocuval.. ja som v rudnej, co je tak mierne za kopcom, ale myslim, ze by som co-to mal z volovca zachytit. ale ked som naposledy nastavil 90.0 MHz, tak tam hralo Petofi. Tak neviem, ci sa to nebude navzajom rusit. Necham sa prekvapit. dnes este nic
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň