Diskusia k téme Rádio Family
Radio Family, dobre to bolo, rad spominam, skoda ho
Majitel MINISTRY of FUN - Banská Bystrica
http://www.ministryoffun.sk
Mimochodom Rudo Tucek no comment DJ ako sa patrí skoda,to najlepsie je uz za nami!!! zlate tiffany v Nitre
najlepsie radio v sk!!! skoda ze uz nefunguje!!! family number 1
a co tak mat vo Zvolene radio mislite ze to bude dakedy mozne.alebo nechysta niekto vo zvolene do buducnosti radioa mohlo bi sa volat tiez family ale bolo by ine a lepsie take aby mohlo konkurovat velkym vysielatelom
Druhým smerom bola snaha niektorých vysielateľov dohodnúť sa na spoločnom vysielaní programu (sieťovanie). Takúto požiadavku uplatnilo na Radu Rádio TWIST s ďalšími držiteľmi licencie, nakoniec sa však táto programová sieť uplatnila len medzi Rádiom TWIST, ktoré vysielalo v Bratislave a Rádiom FAMILY, ktoré malo dve frekvencie v Banskej Bystrici a Zvolene. Toto vysielanie pod názvom TWIST GLOBAL sa realizovalo zhruba 1 rok, potom (v roku 1995) došlo k prerušeniu vysielania Rádia FAMILY a následne k odňatiu licencie tejto rozhlasovej stanici. Frekvencie po Rádiu FAMILY získalo v druhej polovici roku 1995 Rádio TWIST, s tým, že vo vysielaní zostali tzv. regionálne okná, počas ktorých sa vysielal program pre jednotlivé regióny.
pamatate si na tje znelky?ze " na vlnach radia family sa nikdy neutopite"..:D.alebo spjevany slogan "co sa mi moze stat..NIC! ked budem pocuvat radio family".:)))..hroozny trapas,ale evokuje to dobre casy:).to som bol este ne zakladnej:)))
poradte kde najdem dake informacie o toto radiu
ale musia existovat nejake zaznami z relacii alebo nejake informacie o tom to radiu aj s fotkami kde bi sa to stratilo.
ze asi ani nestihli mat nejaky web.
nevie te mi niekto poradit kede alebo na ktorej stranke najdem fotky z radia family alebo dake ralacie aj zamestnancou toho radia konkretne ich fotky a vsetko co sa tyka radia ale hlavne to foto z radia a ich zamestnan.dakujem
Pre niekoho shit, pre niekoho vyhoda. Aspon hrali doslova kazdemu... Cez den si pri inzercii prisli na svoje nie len popaci ci rockeri, ale aj raveri :) takze to cloveka nutilo pocuvat stale :))) hovorim za seba :P
Inak vseobecne myslim, ze urcite ministry vynasa ovela ovela viac ako radio... zial
ako mozte napisat,ze radio Family bolo super.?Bol to velky grc aj s vyberom hudby pana Tuceka./Dj Bobo a podobne kolovratky a stale tie iste/.
to by bolo skvele mat zvolenske radio (bratislavske radio sity je velmi slusne nieco podobne by bolo perfektne)pocul som ze rudo o niecom takom uvazoval ale neviem preco sa to nedotiahlo do konca.z ministry je asi trochu viac bubakov hm a ked otvoria club este v bb v europe tak to bude supaa<br />
Prečo už nevysiela radio Koliba ???
AAAAAAAAAAA, jasne rudo je sila, skoda toho radia, boli to grcovia, ale rudo tam mal paradnu relaciu. Skoda ze uz nerobi v inom radiu
Rudo Tuček sa hrá na DJa :) Najbližšie k videniu bude 28.7. vo zvolenskom Ministry of Fun na party "Video oldies Ruda Tučeka" a potom 11.8. na 5. narodkách Ministry of Fun :)
Dal som to aj na konkurencny web, dam to aj sem ak sa to k vam nedostalo :)
http://www.n-joy.sk/media/ images/radio_family_zv .jpg
nezabudnite vymazat medzery ;)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň