Diskusia k téme čo s G3
ja by som chcela povedat tolko.kazdy ma mat svoj nazor.ja si myslym,ze vsetci co tu pracuju v tomto radiu,sa dost snazia,moderovanie a bavenie ludi nieje jednoducha vec a kazdy jeden clovek sa musi stale ucit.snazia sa aspon podla mojho nazoru,vsimam si to.nemyslym si zeby sa ludia nudili,lebo oni hraju pre nich!a to sa ludom paci.ludia si davaju zahrat pre znamych aj rodiny aj svojich znamych a robia si radost medzi sebou.a tak to ma byt.s pozdravom sisa .......dakujem
Milá wetwa! Som rada,že máš taký názor ako aj ja!Počúvam G3,ale už to nie je ono!Tešila som sa vždy na piatky a soboty,ale teraz úplne mŕtvo. Asi to nikomu nevadí,inak by sa s tým niečo už dávno urobilo!Bohužial asi to vadí iba málokomu,alebo ostatní sa boja napísať svoj názor!Chýbajú mi skvelí moderátori,ktorí tam pracovali, lebo to robili srdcom! Zdraví Ťa poslucháčka!
Dlho som tu nebola, lebo práca! Poslucháčka, je to jednoducho tak! Pracovať len pre peniaze, to tak asi vyzerá! Pracovať srdcom a možno aj pre peniaze, vyzerá úplne inak!Som rada, že si to napísala, lebo ja som v Trnave počúvala vždy v piatok večer, no a v sobotu, vtedy keď som sa zobudila, ale stálo to za to!!!! Počúvať záhorácky dialekt, no bavili sme sa všetci! Teraz? Nuda!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň