Diskusia k téme Čo myslíte, ktoré rádia sa najviac zhoršili a ktoré zlepšili?
Tu nejde o to niekoho kritizovať! Každý moderátor ide na trh so svojou kožou,čo nieje v dnešnej dobe jednoduché,ale nieje to len si odsedieť tri hodiny a padla! A každý deň opakovane to isté!Nuda,nuda a trápne reči!A keď sa na to moderátor dá,mal by na to aj mať!
nechcem byt kritikom ja sam by som to robit nevedel obdivujem ludi ktory sa posadia za mikrofon,ale ked uz kritizujeme..som Zahorak a kedze tu mame 1 radio pocuvam ho ale ako si wetva napisala stale o tom istom.nic nove nielen moderatori.ku kazdej tej babe by sa dalo nieco napisat co sa mi nepaci.a o chlapoch nehovoriac.ci uz pocuvate G3 alebo ine radio kazdy moderator by si mal byt vedomí svojho vystupovania ale mam pocit ze v G3 v tom ich moderovani chyba aj kusok srandy.takej tej obycajnej ludskej.snazia sa to robit dostojne ale tym to este viac pokafru..
Len som napísala to, kto má na tom zásluhu. A inak, je to naozaj stále o tom istom, teda o ničom - G3. Už dlho.
To isté a stále dookola aj Tifanny a hlavne ak má celý týždeň službu!Nuda a trapasy!
O raz toľko? To nie! Treba si dávať väčší pozor, čo sa všetko ráta. Veď ráta sa jedno obdobie dokonca 2-krát. Z toho vyplýva, len o 3000 poslucháčov. Zásluha Tiffany! Patrí jej pochvala. A lepšie je to zobrazené v medialne.sk! Tiff, to ide!
ale zase pozeral som stúpla im počúvanost o raz tolko.takže sa podla prieskumu zlepšili.
Dosť klesli s tých rakúskych radií napríklad
G3! Markuss, Romana - hrôôôza! Veľká hrôôôza! Tiffany to drží nad vodou!
zlepsilo sa jednoznacne radio slovensko, aj ked este stale by malo co dohanat, suhlasim s tou nedelou dopoludnia, to je hotova katastrofa... vtedy by to na RS naozaj malo zit... a zhorsilo sa... okey, funko neznasam cize nepocuvam neviem zhodnotit... jemne melodie mi lezu na nervy, radio vychod, to bolo nieco... a postupne sa zlepsuje aj regina ... expres ostava na povodnej urovni
Zlepšilo funko zhoršilo SRO4/fm/
Vlastne Fm už hrstka snaživcov poxovala.Škoda...
No zhoršil sa mi rapídne príjem na rádio Jerevan a o mojom príjme ani nehovorím!
No vidis, mohli sme si nejake veci vydiskutovat face 2 face :)))
A uz radsej koniec s off-topic prispevkami a spat k teme.
Suhlas, tato vlada je vyprchana a de facto nema uz co povedat. Nacase, aby sa vratil Sulik & Co a mali sme tu 16% dan, odvodovy bonus a pod. :)
Bol som akurat v Plzni minuly tyzden:) Inak pekne mesto, pacilo sa mi.. Inak ja som mal na mysli dlhsie obdobie doby, tak aspon takych 20 rokov dozadu... Suhlasim s tym vedenim krajiny, ze to tu bude hrozne, ak sa to nezmeni.. To ma stve..
tak 50-krat lepsie určite nie ale tak aspon 2-krat len lepsie -:)
Ale vzdy 50-krat lepsie nez na Slovensku. Hlavne, Plzen je vyspele mesto a ludia su tiez daleko viac v pohode.
podla IP usudzujem ze si v ČR a prave tam to tiez neni najlepsie tak by som moc nemachroval.
Teraz nemam cas pozriet si presne statistiky, ale urcite tych vrazd a znasilneni rapidne nepribudlo. V tom vynikali hlavne 90-te roky, ktore priali mafianom, tunelarom a pod.kriminalnikom. V 1 veci s tebou ale suhlasit mozem.Ak sa Hranol udrzi este dalsie 4 roky pri moci, tak sa do tych 90-rokov mozno skutocne vratime. Ale mne je to konieckoncov jedno. Uz 4 roky sa na Slovensku vyskytujem len sporadicky a keby prislo na najhorsie, myslim, ze by pre mna nebol problem uchytit sa aj na zapade.
nie, srandu si vobec nerobim, mna to vazne zaujima, v com podla teba? Vo vsetkom? Aj trebars v pocte vrazd, alebo rozvodov, alebo znasilneni a dalsich x veci? Aj toto je podla teba lepsie? Celkovo doba sa zhorsuje, o tom niet pochyb.. A nejde tu o vladu nacistov alebo komunistov, ide tu o beznych ludi, ktori tvoria dobu... Ale to je vlastne tema na ine stranky...
To si snad robis srandu? Vo vsetkom... ale to by bolo uz offtopic.
A v com je podla teba tato doba vseobecne lepsia?
Presne, udrel si klinec po hlavicke. SRo je jedna hroza, Napriklad Radio Slovensko v nedelu dopoludnia (co je svojim sposobom primetime!) je uplne nulove. Bude vysiela to iste, co Regina, alebo vysiela programy takeho druhu, ake patria na Reginu. Pritom v nedelu dopoludnia by to na tom okruhu malo zit!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň