Diskusia k téme Východoslovenské rádiá
napíš starému, určite ti neodpíše, tak ako mu "odborníkovi" písali ľudia, že nefungujú vysielače... a ani sa neunúval im odpísať...
Ahojte. rad by som pokecal o serioznej téme čo si myslíte o rádiach na Východnom Slovensku. Zaujímalo by ma čo si myslite o rádiu Košice- a jeho smerovaní a aký máte názor o rádiu KISS? O ich hodnotách resp. co si myslite ktoré sa presadí na východe....som lokalpatriot ...ale mám pocit že to to podvedomie že sme východniari klesá a radšej počúvame Bratislavské rádia a ich dopravný servis..Nechcem dehonestovať celoslovenské média..ale ak sa niekto prezentuje ako lokalpatriot...a počúva FUN..Expres a pod. ...Žeby kvalita našich lokál rádií bola nízka...??? či?
Smutný fakt. Ale slovenské rádio, pretože rádií za Košicami a Prešovom na východ je spustu, napríklad hneď 90 km Radio Tysa.
Veď už ani v Poprade nie je žiadne rádio nie to ešte niekde v BJ,TV,VT a pod. Raz možno ale na východe sa všetko sústredí len do KE a PO. A netýka sa to len rádií .
Vsimli ste si ze za Kosicami a Presovom smerom na vychod neexistuje ziadne radio?je tu plno miest ako Michalovce,Trebisov Humenne,Vranov a spusta inych.Smerom na zapad maju aj male mestecka svoje regionalne radia.
No ako si pamatam, tak v Michalovciach bolo radio Kiks, ktore pre jeho uspesnost "zobrali" Kosice. Stale plati, ze vacsi berie.
No hej, FLASH bolo vynikajuce radio, skoda ho.
Radio Kosice ma velmi slaby vysielac. To je len mestske radio. A take iste bude aj radio Presov. Inak radio Presov ma vraj byt orientovane skor na starsich posluchacov. Takze viem si predstavit, ake to bude. Ale aspon nieco. Aj to je lepsie ako nic. Velka skoda radia Flash. To bolo v druhej polovici 90-tych rokov vyborne radio. A dovolim si tvrdit, ze bolo este o dost lepsie ako Fun v tej dobe.
co skoro bude v po vysielat radio presov.na vychode by mohlo vzniknut viac radii.napr.v po alebo ke by sa urcite uzivili.
Presne tak. V Humennom, alebo v Michalovciach by mohlo byt nejake radio. Ale musel by to byt dobry projekt, aby sa to udrzalo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň