Diskusia k téme Rádio v mobile
a ako fungujerádio v :SE k550i a Nokia 5000 a2690?Veľmi chvália SE R300(tam je okrem FM aj AM).veľmi dobrou pomôckou je pri väčšine SE funkcia ID-Track
Chlapi, nedá sa počúvatať niečo cez GPRS/EDGE v rozumnej kvalite? Zmysel "rádia" v mobile vidím práve v tejto možnosti "oslobodiť" sa od limitovanej ponuky FM.
Tú Kráľovu hoľu chytí stereo s RDS na kopci pri obci Porúbka. Aby ste si nemysleli, že v Poprade, tam je to prirodzené.
Rádio ide super aj s funkciami RDS, AF, stereo/mono. Príjem ešte lepší ako na veži. Na kopci pri obci Porúbka, okres Humenné chytí bez problémov Rádio Hey! zo Zámčiska. Stereo, ale bez RDS. Stereo aj s RDS chytí Kráľovu hoľu. V Poprade. Stereo s RDS Krížavu a Veľkú lúku. Asi tak. Je to najlepší mobil na rádio. Ktorý som mal.
V case invazie akcii operatorov som zmenil fon a hoci som necakal zazraky, zasa som bol sklamany. Dotykovy Samsung F 480 ma velmi biedny prijem... Stastie, ze mam plno mp3 v nom :)
Teda dodnes je u mna neprekonana Nokia 7250i :)
Asi taký, aký bol v prvých tranzistorových rádiách.
Mam Nikou 7250i a tá chytí aj certa :) Hra celkom dobre... Sony Ercsson K800i ma sice RDS, no jeho citlivost je biedna... Bezproblemovo sa tak daju naladit iba lokalne a regionalne stanice...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň