Diskusia k téme FUN - 87,7 MHz
www.vysielace.tym.sk
toto som nasiel a je to dost dobre
co som tym chcel povedat ? ze je lepsie spravena stranka ako tato a aktualizovana.
Však N-Radio uz zrusili.Na 95.2 uz pripravuju Okey.
a ked sme uz pri aktualizacii tej stranky tak n-radio tam byt nema ;)
tu stranku poznam je fajn ale co si tym chcel/a ako povedat?
DA SA NANHO DOBRE CHYTIT AJ V MICHALOVCIACH,A ESTE AJ NA CHATE ZA KLOKOCOVOM:TAK ISTO SA DA DOBRE CHYTIT NA TEJ CHATE AJ NA TREBISOV
Podla mna je dobra, je aj aktualizovaná apod.
Dakujem za tu stranku.Vyse 10 minut som si vsetko presudoval
Tak to je pekne, na sever to je az po Krakow, na juh po Budapest. Este vychod a zapad. Zapad zatial vyhrava v Ziline pri Krizave (vid. Majak)
chodte autom hore na krizavu k vysielacu a tam sa da tiez chytit :)) ale tam som chytil aj rakuske kronne hit a O3 z kahlenbergu a vselico ine este.. aj som to sem chcel poslat sem na podstranku "mesta" ale tam to aj tak nikto neaktualizuje.. tak naco
Raz som bol v Poľsku teda v Krakowe. Vtedy oliaci nič takého nehrali iba keď bum a 87,7 MHz. Na nej FUNRADIO. Tu v Liptovskej Teplej ide pomenrne slušne. RDS nabehne asi po minute. AF-ko prepina na 89,2 MHz (davnejsie na 104,0 MHz) pri Ružomberku
No funko na 97.7 chytim aj na zemplinskej sirave.Chodim tam 2-krat za rok
mne to na tejto frekvencii chytalo az po budapest
pokial ja viem, tak fun 87,7 ide aj na juhovychode polska
Jeden moj znamy jazdi na kamione a hovoril, ze to chytil este kdesi pri Rumunsko - Bulharskych hraniciach...
aj v KE hraje, kedze ja mam naladenu len tuto frekvenciu funradia v aute. co mam zmapovane, hraje aj v kralovskom chlmci, aj vo vysnom nemeckom, aj v humennom, aj v levoci....
to je tak na rychlo, co som si spomenul :-)
a ako to hrá v metropole východu?Keďže tam majú svojú mestskú freq.,predpokladám,že môže byť asi problém.Ináč by to bolo vyhadzovanie peňazí.
No, v lietadle mi slo este na Rumunsko-madarskej hranici :)) Takyx 300 km vzduchom... V Tatrach hra krasne ale tato Fq...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň