Diskusia k téme 95.7 MHz Banská Bystrica
Táto frekvencia pre BB by sa mohla objaviť v jarnom licenčnom konaní na budúci rok !
Aj na to som myslel, ale myslím si, že skôr nie ako áno. Tu v BB je príjem Slágru aj tak problematický. Ja bývam v SV časti mesta a na frekvencii Sláger rádia chytám zašumené FUN, takže nemám ani šancu chytiť Sláger, aspoň teda u mňa. Hlavné však je, aby nedochádzalo ku vzájomnému rušeniu na maďarskom území. To pri koordinácii a teda pomerne nízkom ERP nehrozí. Avšak rozdiel 0.2 MHz by mal stačiť, na menej kvalitných prijímačoch nemusí.
nerusila by sa s kekesom 95.5 slager radiom
Čakal som, že frekvencia 95.7 MHz pre Banskú Bystricu by sa mohla už objaviť aj v nejakom tom konaní. Dúfam, že si ju niekto skoordinuje, snáď to nebude až taký veľký problém. Potom by sa mohla objaviť v jarnom licenčnom konaní, podobne ako aj frekvencia 99.5 MHz, ktorá je momentálne voľná a jej max. výkon 0.2 kW bol odobrený na 1 kW.
Je uz znamy konkretny termin ??? Byva to v maji aspon tak sa mi vidi
Suhlas, tiez si myslim, ze ta frekvencia je vhodna na koordinaciu, tiez som Bystrican a o media sa tak troska zaujimam.
Nie, nezabudol som ani na tie, pozeral som sa, táto frekvencia mi vychádza ako bezproblémová. Neviem aspoň o konfliktnej frekvencii. Ale ako som už spomínal, nechajme to na kompetentných a uvidí sa. :-)
Peter si dobrý ,zabudas na vysielace ktore su uz skoordinovane a este nevysielaju preto ten sum , preposcital som tvoj navrh a radio s touto frekvenciou by hralo tak po Badin , Sasovu a Malachov - mozno
Mám to tu dosť dobre zmapované, nebude sa to rušiť s iným rádiom, aspoň by nemalo. Nech to ešte preveria kompetentní, tie vhodné frekvencie na koordináciu sa nehľadajú ľahko. Teraz je na tej frekvencii úplny šum, teraz pôjde snáď len o to, že či ju bude možné koordinovať. :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň