Diskusia k téme 2008-Je v nejakom rádiu niečo nové?
Ten Vlado tu vystupuje aj pod inymi nickmi. Uz tu pisal aj o tom, ze ten typek z Expresu mal vraj nehodu a ze Radio_Fm bude presunute na internet. Asi by bolo dobre vsetky informacie z adresy sunflower.t-mobile ignorovat.
no co Vladko ty nas fetacik ako sa mas? Mal si krasny sen ktory sa možno raz stane skutocnostou ale tentokrat ti to nevyslo, možno nabudce ale prosim už nie na tomto webe.
Všetci vieme čo sa stalo v apríli a potom v máji. Vieme že by sa to stávať nemalo. Ale je január a myslím že čo sa stalo sa stalo a už to pripomínať netreba. Určite v rádiu urobili také kroky aby sa už nestalo aby zásadné rozhodnutie nebolo len dočasné. Myslím že môžeme rádiu odpustiť, nemyslíš?
Andy, myslim si ze nemusis pripravovat ziadne ospravedlnenia, ale to vies aj sam :)...nech je nas teda viac, ked to bude tak ako vravi Vlado, tak sa prihlasujem do klubu ospravedlnujucich sa.
Vlado ak budes mat pravdu tak sa ti tu verejne ospravldnim OK?
Vlado, ty si asi jeden z tych alebo stale ten isty (to asi skor), ktory tu velmi zavadzajuco informuje o programe funradia viď celodenne moderovanie alebo ready steady go, ktory tu spominal uz aj nejaky clovek s inym nickom, ale stale z t-mobile internetu, zaujimave.
pocuvajte dnes Fun radio o 18,00
Bude to pecka!
Vlado: ty si ako v poriadku? o co ti ide? alebo mas nejake info teda ak su nejake ktorym sa da verit že FUNko len tak oklamalo konkurenciu a v nedelu chysta niečo extra? Alebo zas si pozeral nejaky pre teba nevhodny program a mal si zle sny?
Ono ked niekto meni x-krat zmenene tak o tom asi ani nema zmysel informovat. Vid. vyhodenie moderovaneho slova, potom vratenie...to skor tak na chaos.sk. Radsej si zapnite Expres, tam aspon vedia co robia.
Vlado: Ty si sa ešte nedostal k informácii že víkendové večery už nebudú moderované?
billg: Súhlasím že tento web prináša minimum informácií. Redakcia by si mala dať záväzok že bude o všetkom dôležitom informovať. Ale na druhej strane nikde nie je diskusia o rádiách tak rozšírená ako práve na tomto webe...
Martin Nikodým opat vo Fun radiu.Uz v nedelu po 18,00
Ready,steady,goo...
Suuuuper !
ano, cital som to. zivot je zmena, ludia si na to zvyknu, nova zvucka je urcite aspon taka dobra, ako bola ta minula. aj ked "dobre rano svetlo mojich oci" mi ta chyba:)
mrzi ma, ze tento web, ktory by mal byt hlavne o radiach sa stava viac diskusnym forom.
billg: prečitaj si tento link a pochopis:
http://medialne.etrend. sk/radia/sprava.php?sprava=5927
nerozumiem, preco je z run funu zrazu ranna sou. ale budiz.
a aj na stranke FUNka hore v aktualnom vysielani kde je co prave hraju neni RUN FUN ale Ranná Šou
Mam taky pocit, ze aj RUN FUN uz nie je, ale RANNA SOU. Aspon tak mi to ukazuje RDS na vezi.
nový zvukový obal,kvalitné info-no podávané trocha uvoľnenejším štýlom,mám z toho dosť zmiešané pocity.Ale je to len 1.deň vysielania,takže uvidím/či skôr vypočujem/,čo sa z toho "vyvrbí".
LuboTS: Orange Top Fun bude mat od prvej relacie tohto roku t.j. 5.1.2008 zmeneny zvukovy obal
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň