Diskusia k téme Rút Bánovská
a mna si nepamatas? :( svinka :D
Nie si ty náhodou Zuzana z Vinodolu, čo pravidelne volala do 13 na hojdačke? Neďaleko Vinodolu je aj dedinka Dolný Ohaj, tuším tam býva(l) J.Hajtman? Zuzka ak si to ty, veľmi dobre si viem predstaviť tvoj hlas. Neviem prečo, ale tvoje meno sa mi asociuje s Trnavou.
ahoj, jasne, :) ty uz mas doma konecne internet? a aky? :) ved napis mi na mail ;)
ahooj... ty si tiez na Rút pamatas???
Daakujem za velmi rozsiahlu odpoved. Jasne, Jozefa Hajtmana poznam, to nie je problem sa ho opytat. A mozem sa spytat ze odkial mas takeho info??? Ja som pocuvala Hviezdu a na skvele casy pri pocuvani 13 na hojdacke sa neda zabudnut... :DDDDD
Rúth Bánovská pracovala vo Hviezde FM externe, nebola kmeňovým zamestnancom. Za krátke obdobie moderovala destskú reláciu Hviezdička a sporadicky uvádzala Rádiopulz - zastupovala kolegov, keď bolo potrebné. Myslím, že mala len túto jednu reláciu v nedeľu od 10:00 hod. Práca vo Hviezde FM by ju iste finančne neuživila, popri tom musela mať aj iné aktivity. Niečo sa mi marí, že hrávala v divadle A.Bagara a v tomto smere spolupracovala aj s J.Hajtmanom - hrával v divadle. Jozef Hajtman bol vo Hviezde FM stálym zamestnancom, mal na starosti viaceré relácie (kaleidoskop, 13 na hojdačke, Rádiopulz, V paľbe otázok, Dobre ráno Slovensko), pracoval aj ako správar a podielal sa na hlavných spravodajských programoch. Koho tak veľmi zaujíma R.Bánovská, odporúčam nakontaktovať sa na J.Hajtmana - spolupracovala s ním.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň