Diskusia k téme Bidelnica, Jakubíková, Humel, Šaškovičová - kde dnes sú?
Skoda ze uz nie su pokope a skoda toho radia (FORTE) bolo asi najlepsie ake kedy bolo..a hlavne moderatory a technici
chyno je uz na vlne, majo staracek je v exprese, stanka jakubikova tusim na materskej, dalia saslovicova v mestskej televizii tusim bola naposledy, peto hummel je v at&t, sport - miro suchter je na ta3, spravy - trubac bol hovorcom prezidenta tusim, fero jaso tusim tiez hovorca kdesi, aj pato velsic, anka vojtekova tusim v ta3 bola; marek makara bol este minuly tok v ex-twiste - viva, potom viva metropol, ale uz nie ako moderator ale sales-ak na reklamu, bidlo neviem
z technikov - gabo juhasz bol v _fm, jozi kostal neviem kde skoncil, andy bartos netusim, milan ruttmar je kdesi v BA v slsp ?, ondro farkas v nejakom startupe, bol chvilu v jojke ... mate niekto dalsie info ???
Taky moderatory aky boli oni uz nebudu..dnes to len odpad
Bidlo neviem, Jakubikova JOJ krimi noviny, Hummel AT&T, Saskovicova Mestska Televizia Trnava
Stanke rádio_FM úplne sedí. Rád počúvam tento program. Niekedy resp. občas sa program Stanka_FM vysielal zo záznamu, ale v poslednej dobe to ide na živo. Neviem kde Stanka okrem rádia_Fm ešte pracuje.
Asi patris k jednym z fanusikov byvaleho radia Forte, podla mien:)) Ja som tiez jednym z nich. Tak som rad, ze si na toto radio niekto spomenie. Inak Bidlo a Stanka robia urcite v FM, Chyno robi v Jemnych, Peto Hummel bol v zahranici, teraz neviem, ci je uz spat a Marian Kukla viem, ze robieval Dja, ale neviem kde pracuje. Dalia bola po zaniku Najka v Twiste, teraz tam uz nie je...
dalia saskovicova:
http://www.telecom.gov.sk/index/index.php?ids=3681
Stanka Jakubíková uvádza program Stanka_FM /So,Ne/ v čase od 15:00 do 18:00 hod. Mato Bidelnica /Bidlo/ uvádza program Bidlo_FM /od pondelka od piatka/ v case od 12:00 do 15:00 hod. Dasa Šaškovičová tuším pracuje na nejakom ministerstve /neviem na ktorom/. Martin Chynorský pracuje asi v J.Melódiách.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň