Diskusia k článku Peter Čambora novým moderátorom v Rádiu Fajn
je hezke vedet že jsou aji jiní čamborovi v evropě.Ps:taky mam takovou přezdivku
cau peter zdravy ta tvoj sused z ilavy a zaroven spoluziak zo zakladky,drzim ti palce
Ahoj Peťo
ty si ma poriadne prekvapil prečo si mi nepovedal,že si robil v toľkých rádiách?To si zapamätam,ale nie prajem ti veľa uspechov.S pozdravom WEJKA
PS.:Pozdrav odo mňa:Oskara,Darinku,Maťa Barčíka,o ostatných.
nemam dojem ze radia.sk nejako uprednostnuju radio Fajn. jednocho iba prevzali clanok, ktory bol uverejneny na www.radiofajn.sk a pokial viem o tych novych posilach radia Twist som nikde nic nevidel a pochybujem ze niekto z tymu ludi ktori robia tuto stranku stiha monitorovat vsetky slovenske radia.
poukázal som na to, ako si radia.sk vyberajú rádia, ktoré tu propagujú... Článok o Twiste mi môže byť plat prtný, keď to sem aj tak nehodia!
milannco: ved napis clanok o radiu twist. nikto sa ti v tom nebrani. a o skrachovanom twiste tiez malokto nico vie...
nebol tento clanok orientovany nahodou na peta camboru?nie je jedno,kto kolko sms dostal a za aku dobu? dolezite je, ze radio FAJN ma novu posilu a ja drzim Petovi palce na novom posobisku:-)
a kto to je Peter Čambora??? Radšej sa tu mohlo písať, keď do Twistu v zime prišli Dana Roháčová - Španková, Miloš Gesker Petráš, alebo minulý mesiac Andrea Stoklasová. Ale radšej o regionálnom rádiu, o ktorom som poriadne ani nevedel. Bravó!!
ja ti to nebudem vyhovarat sam vies kde je pravda... ososbne mi to je jedno...
mno neviem ci to vie lepsie clovek co tie smsky v raidu pocital alebo clovek co zvonku pocuval... hovorim o sobotnajsom vysielani, cez tyzden pride cez jednu smenu (4 hodiny) priemerne 20-30 SMS. V sobotu niekolkonasobne viacej, ako hovorim, tuto sobotu prislo 190, minulu sobotu ich bolo 140.
dj catman: radio G3 a 190SMS za 4 hodiny... to ja riadna kravina... mal som moznost pocuvat vase vysielanie a nie je to take skvele ako pises
my sme ludom otvoreni, my na SMSkach nezarabame, SMSky su posielane na klasicke 090x cislo. ;)
...to je dost na tak male radio:) Asi nepouzivate klasicku SMS branu, kde ce cena SMS 6,-Sk, ako velke stanice hm?
Tak opravujem sa. Pomylil som sa. Tych 75 SMS bol hruby odhad.
Dnes moderatori pocitali SMSky, bohuzial nie od zaciatku sobotnajsej relacie (9:00) ale od 11:00 do konca relacie (15:00) a napocitali cca 190 SMS. A to este nepocitali e-maily a ICQ prispevky. A to sa pozrite, ake mame pokrytie my (Radio G3) a Radio Fajn. Hehe a im prislo 50 SMS pocas 5 hodin :)
berte do uvahy, ze pri pocuvanosti Radia Fajn museli napisat vsetci posluchaci:)
hm, to je fakt rekord.. Za päť hodín vysielania ich prišlo okolo päťdesiat.. keby za pat minut vysielania, to by uz bolo o com pisat..
...a kolko pride do takeho Fun Radia, Expresu a podobne? hm?
50 SMS za 5 hodin vysielania??? a s tym sa chvalia? vsak nam pride pocas kazdeho sobotnajsieho ziveho vysielania (6 hodin) priemerne 75 SMS.
Ano, preberanie clankov je normalna vec. Ale iba v tom pripade, ze je uverejneny zdroj. V opacnom pripade je to iba sproste vykradanie inych webov. Ako sa asi musi citit clovek, ktory si dal robotu a clanok povodne napisal, ked tu teraz cita svoj clanok bez uvedenia povodu. Navyse, bolo by fajn, keby sa chalani z radia.sk pod svoje prispevky podpisovali. To plati nielen pre clanky, ale aj pre prispevky v diskusiach.
Preberanie clankov je normalna vec. Ako si si mohol vsimnut tlacove agentury, ine media a aj spravu radia fajn. Nie je na tom nic nezvycajne a pre radio fajn je to navyse propagacia, ktora im vadit nebude, tak preco vadi tebe? Si z niektoreho dalsieho radia zo ZA? Napis do vsetkych medii, ze preberaju a nevynechaj najvacsie denniky atd.:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň