Diskusia k článku V Rádiu b1 sa zmení programový riaditeľ
Tomas, cakal by som ze odpovies aj na prispevku pod nickom mapo...Aj teraz je to utok na tvoju pracu (doterajsiu)
Takych ako Ty mam najradsej.Hlavne ze si sa podpisal,vsak ?!
Ked das niekomu dobre mienene odporucanie a postavis sa zan, nemusi to hned znamenat,ze niekomu lezies do zadku...hovori sa tomu aj inak,napr." kolegialita ".
To je ale pre Teba asi cudzi pojem....Ty asi radsej niekoho podrazis,ako podrzis, vsak?...
Dufam, ze toto super radio pre milovnikov 60 - 90 rokov progamovou strukturou nedopadne ako radio_FM, ktore sa stalo nepocuvatelne
By ma zaujimalo, ze preco zrazu koncis v _FM???
Zeby B1 bolo tvojmu srdcu blizsie???
Tomas, myslim, ze s podobnymi individuami by si sa ani nemal zaoberat :o} Je to zbytocna strata tvojho casu.Na takeho typka je zbytocne vobec reagovat.Nezatazuj sa s tym....
.....a drzim palce v tom co sa chystas robit :o}
no vidis ja sa aspon neskryvam do anonymneho sveta. ale ty asi patris presne tam.....
nebodaj sa nam tu trafena hus ozvala...? no meno aj IP by celkom sedelo...takze ..ako frajer ??? Ides do toho ...ale aj tak..hovorim,aj ked tymna asi teraz nemusis...ja teba ako moderatora tiez nie...ale hovorim,...ako sefa.no nech sa paci...dufam ze v tomto ukazes nejake kvality,,,vsak ta neskatulkujem..:o)
FIIIHA, akych tu mame odbornikov. Este ze vy patrite k elite moderatorske sveta. Nezabudnite si kupit nove bravo magori.
A preco si ho nemal v laske..?
No je pravda,ze hlas ma hrozny..nemikrofonicky a ten prejav,hmm,pocul som uz aj lepsie..nic moc..snad bude mat ale aspon nejake dobre riadiace organizacne schopnosti..hadam aspon to!! :o}
ja sa strasne tesim, ze odchadza
v poslednej dobe somho nemal prilis v laske
este by s nim mohol ist aj Bidelnica a bolo by to super
....a azda bude aj dobrym riaditelom :o}
Drzim mu palce.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň