Diskusia k článku V Banskej Bystrici sa rodí Radio One
Mozno z toho bude nieco dobre... Skoda, ze nie som z BB... Ale logo maju pekne.
Si klasicky prototyp zabedneneho cloveka s klapkami na ociach, ani nepocul...uz hodnoti radio, ktore este ani nestihlo vzniknut. Predpokladam, ze zamestnanec Rebecy a stve ta, ze uz nebudes mat robotu...
radio one, bude urcite jedno z tych nemastnych neslanych regionalnych radii, ktore pocuva len par ludi bez vlastneho nazoru kvalitne znicenych komercnymi radiami na slovensku. Aj radio Rebeca je regionalne radio tak preco ho chcu vymenit, uz ma nebavi ta zakonitost, ktora tu vladne - kto ma prachy kupi si po com zatuzi. Rebeca ponuka kvalitnu rockovu hudbu ako jedina a ma aj velku podporu posluchacov. Dufam, ze aspon nejaka spravodlivost existuje a radio One ohlasi niekedy zaciatkom leta svoj koniec.
ved nevidis ze zije v nemecku? :) uz si nepamata slovencinu.
nielen obsah, ale aj forma (z mnohych skvostov vyberam: "...ze sme sa bavily,aky su ludia hlupy...") hovoria o tvojej inteligencii...
Mozno,ze niektory budu prekvapny,ale predtym,ako som sa dostala do Prahy a neskor do NSR zacinala som na SR v radiu,ako tzv.vystudovany odbornik pre media.Moje prve radio kde som zacala bolo trnavske radio v tej dobe pod nazvom - Radio T - neskor Radio Forte a nakoniec Radio Naj.Ked som odchadzala z postu nebudem dalej situaciu komentovat bol vypisany konkurz na moderatora-hlasatela.No ja som si nasla nahradu znameho a bol nim N.Meszarosz,ktory potom pracoval i pre TV v Bratislave.No konkurz bol,sranda je len v tom,ze sme sa bavily,aky su ludia hlupy...Vsetci sa snazily a miesto bolo uz obsadene !!! :))
Oproti CR je reg. radii u nas malo... Navyse niekolko z nich bude coskoro minulostou...
Ako keby sme nemali regionalnych radii dost. Zachvilu aj tak asi vela z nich krachne.
no uz sa tesim...dufam ze sa mi podari dostat sa tam na post moderatorky...
No SiTy mi je len regionalka- za vsetky drobne... :))))
Myslim,ze takych regionalnich radii,ako je fajn,sity a pod.mohlo bit aj viac,ktore celoplosne radio informuje o regionoch?Ziadne.Tie Bratislavske kaleraby si mozu niekde strcit!
"nova hudba" - asi hranie noviniek a hitov, nie ?
Predbezne prajem vela posluchacov, len mi nie je jasny pojem "nova hudba"
som z bb a som zvedavy ake to bude radio. Urcite si pozrite www.radioone.sk to logo je super!
Super napad a na to kto prisiel , ze mi tu potrebujeme dalsie radio
No ten projekt nevyzera az tak zle, dufam, ze to nedopadne ako Sity alebo Fajn....
Uvidime zda takto nizkonakladovy projekt s minimem moderace zaujme posluchace. Uvidime i tak hodne stesti
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň