Diskusia k článku Blíži sa druhé kolo voľby šéfa rozhlasu
Rezník má za sebou silný fanklub. Ani sa mi nechce veriť, že je taký obľúbený. Len ten výber koncesionárskych poplatkov akosi nezvládol. A ešte cez externú výpalnícku firmu. Nuž, na slovensku je to asi tak, že štátny a verejný biznis sa nedá robiť bez mafiánskych praktík.
Aha, tak uz opravujem svoj prispevok... som si precital najnovsi clanok..
Bolo to v nejakom clanku, dokonca tusim na tomto webe ( mozno na konkurencnom), ale ja sa nehadam... asi mas lepsie info :))) Ja by som tam ale Reznika nexcel, ked mam vyslovit svoj osobny nazor...
Ja len dúfam, že sa pán PhDr Jaroslev Rezník ml. stane opať GR SRo, pán Machaj nech si najskor vysporiada majetky v tom sprostom Twiste a az potom predlozi svoj potupný program ... Do SRo len Rezníka !
Ale aj on mal vo svojom programe jeho zlucenie s Devinom...
Však Rezník vedel prečo nechce zrušiť rádio_FM. Pochybujem, že jemu na ňom až tak záleží, skôr je to taktika. Rádio_FM to je aj množstvo aktívnych mladých ľudí, podpora MVO a nezanedbateľné množstvo poslucháčov nie šedej väčšiny. A keď oni niečo roztočia tak dokážu veľké veci.
no,priznam sa, ze teraz budem trocha alibisticky.V podstate mi to je jedno,kto bude sefom SRo.Len nech je to niekto,kto nebude chciet zrusit RADIO_FM.Je to hnusne,ale v dnesnej dobe sa musim
zariadit podobnym sposobom.SORRY.Opat plati ta hnusne nechutna teoria mensieho zla.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň