Diskusia k článku Rádio Twist zmenilo majiteľa
Aj ja dom mal možnosť nahlidnúť do TWISTáckej kuchyne v období jeho najväčšej slávy 2.polovica 90.rokov.Vykonával som tam svoju prax a mám iba tie najlepšie spomienky.Veľmi úslužní ľudia,ktorí keď bolo treba pomohli,vysvetlili.../ Nika S.,Robo L.,Lenka Ď.,Karol L.,Palo P.,Braňo D.,--pani Škarohlídová,pani Zvalová a iní na ktorých som ešte zabudol./Veľmi ma situácia v TWISTe neteší.To bola proste značka.A veľmi by som uvítal keby spustili aj tie nové frekvencie CA,NO,DK,PD,NR,BR.../aj to by určite pomohlo.O programe a hudbe ani nehovoriac/Fakt škoda.
Ja by som uvital druhy expres na slovensku, no mal by sa aspon v niecom odlisovat. Myslim, ze to nikomu neublizi. Twist by ale mal vysporiadat svoje zavazky a dat najavo svoju zmenu, aby si to verejnost vsimla.
dolezite je a bude, aby ho ludia prestali vnimat ako twist, ale ako nove radio s rovnakymi frekvenciami s cielom oslovit posluchacov.. dufam, ze prvou zmenou bude iny nazov.
...a drzim pacelky, stravila som v twiste 5 krasnych rokov svojho zivota:-)))..az na ten zaver vobec nelutujem!!!
No už narobilo, myslím vrásky a nielen to, ale aj dlhy.....
A toho sa prave bojim aj ja , ze z neho spravia druhy expres... to uz potom fakt len slovensky rozhlas pocuvat....
Twist uz bude uplne nove a ine radio /asi aj s inou znackou/ a este moze ostatnym narobit vrasky...
No nech sa robí s rádiom čo len chce, len nech už zaplatí svojím zamestnancom to, čo im dlží -čiže mzdy.....Nikomu neželám robiť za takých podmienok, za akých sa tam robilo posledný rok,je pred Vianocami a ešte sme nedostali celú výplatu za oktober ) , november ani nehovorím.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň