Diskusia k článku Minúty slávy s Rádiom Hey!
bobo- nervozna osôbka z rádia EXPRESS , tam mu ho už pochváltne, že je najlepší :-)
Zaplatitelne su vtedy, ak si zaplatis prieskum pre vlastne potreby. Ale nie oficialny prieskum pocuvanosti :-)
A nauc sa vyjadrovat slovensky :-)
nehnevajte sa , ale prieskumy si vlemi lahko zaplatitelne ;)
Mas dokazy okrem prazdnych reci? To co tu predvadzas vie kazdy...spochybnovat nieco bez realnych dokazov.
HA HA ,že prieskumy sa nedajú zaplatiť :-))) tak ako fór to nie je zlé !!!!!
A čo také nekomerčné a nemainstreamové Rádio Hey hrá? Som nesmierne zvedavý...
Poznám ľudí, ktorí omylom naladili rádio Hey a celkom sa im zapáčilo, tak ho počúvajú pravidelne. Vzhľadom k tomu, že mainstreamových rádií začína byť ako húb po daždi a hrajú podobnú hudbu, ktorá sa časom zunuje a ľudia sa budú vracať resp. prelaďovať na iné stanice. Podobne je na tom dnes kultúra, teda dosť biedne. Ľudia sa prežerú komerných filmov, rôznych reality show a všade množstva reklamy, potom bude pre nich nekomerčná kultúra ako balzam. Ja som napríklad dve hodiny počúval rádio etnic a bol som užasnutý, bolo to niečo úplne iné a také zaujímavé.
V prvom rade utri sa:) A v druhom prieskumy nie su vec co sa da zaplatit a ovplyvnit vysledok, je to realita.
čo mi je čudné ako dobre viete čo všetko hey hrá ,,,asi ho počúvate a ste medzi 10000 poslucháčmi :-) hééé
Soplik, ty si tiez riadna naivka, tie prieskumy su objektivne viac nez dost! Si myslis, ze ten gulas cesko-slovenskej hudby, co Hey serviruje pocuva viac ludi? Nebud smiesny!
Inak suhlasim so "zavinacom" :-)
Ja si myslism skor, ze aj tych 10000 ludi pri tom formate je vela...
Nebol by som si taký istý, že len 10 tisíc ľudí, hoci pravda je, že
reklama by pomohla.
:-) no en aby to nebolo viacej :-) kto zaplatí prieskum ten vyhráva :-)
To je mi teda slava, na radiu, ktore pocuva 10 tisic ludi. A pri takom pokryti. Len sa smejem :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň